APK keuring in Assen?
Plan jouw afspraak in!

APK Assen

ADG Groep is jouw betrouwbare partner voor APK-keuringen in Assen en de omliggende regio. Bij ons kun je rekenen op een uitgebreide service zonder verrassingen achteraf.

Zo kun je met een gerust hart de weg op. Onze ervaren monteurs staan paraat om je voertuig nauwkeurig te inspecteren en te keuren. Zo kun jij veilig en conform de wetgeving de weg op.

Ben je niet in Assen? Geen probleem! Naast onze vestiging in Hoogeveen, hebben we ook APK-locaties in Groningen, Emmen en Veendam

APK keuring bij ADG Groep in Assen

APK-keuringen zijn essentieel voor een veilige rit, daarnaast is het ook nog eens verplicht. Tijdens de keuring worden verschillende aspecten van de auto gecontroleerd, zoals verlichting, remmen, banden en uitlaatgassen. Een tijdige en regelmatige keuring is een investering in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van jouw voertuig.

Bij ADG Groep bieden wij ook de mogelijkheid om APK te combineren met onderhoud. Dit gebeurt zonder dat de volgende keuringsdatum verandert. 

Veilig en milieubewust

Bij ADG Groep in Assen streven we niet alleen naar veiligheid, maar ook naar milieubewust rijden. Tijdens onze Apk-keuringen in Assen controleren we zowel de veiligheid als de milieuprestaties van je voertuig. We zorgen ervoor dat je auto voldoet aan de geldende milieunormen. Dan kun je zonder zorgen, veilig én milieuvriendelijk de weg op.

Daarnaast bieden we advies en oplossingen om de milieuprestaties van je voertuig te verbeteren. Onze experts helpen met uitlaatgassen, brandstofefficiëntie en CO2-uitstoot. Ze staan klaar om te optimale eruit te halen!

Bij ADG Groep combineren we veiligheid met milieubewust rijden. Zo kun jij met een gerust hart én een groen geweten de weg op. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over jouw APK-keuring in Assen. Of plan direct een afspraak in bij onze locatie.

Wanneer moet jij je auto APK keuren?

Het is belangrijk om te weten wanneer je jouw auto moet laten keuren volgens de wet. Zo zorg je ervoor dat je voertuig veilig en in goede staat blijft.

LeeftijdBrandstofWanneer keuren?
Jonger dan 1 januari 2005Benzine- en/of elektromotorEerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
 Diesel of gasEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Ouder dan januari 2005AlleEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar

 

Het moment waarop je auto gekeurd moet worden, hangt af van de eerste registratie datum. Deze datum staat vermeld op het kentekenbewijs of de kentekencard. Op het APK-keuringsrapport, dat je na de keuring ontvangt, staat de vervaldatum van je APK. Het is van belang deze datum goed te onthouden en tijdig een afspraak te maken voor de keuring om boetes en ongemakken te voorkomen.

Plan een afspraak in bij onze experts in Assen!

We streven ernaar om onze klanten een vlotte en professionele ervaring te bieden. Onze ervaren monteurs staan garant voor een grondige keuring en zijn altijd bereid om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Neem vandaag nog contact met ons op of plan eenvoudig je afspraak online bij onze locatie in Assen. We helpen je graag veilig de weg op!

Afspraak inplannen

Arne Wilpshaar
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!