APK in Hoogeveen?
Plan een afspraak in bij ADG Groep!

APK Hoogeveen: De auto expert bij jou in de buurt

Is het weer tijd voor de APK-keuring van jouw auto? Bij Auto Drenthe Groningen Groep in Hoogeveen ben je aan het juiste adres! Bij onze 'all-inclusive' APK rekenen wij geen extra kosten voor afmelding of een emissietest.

Bij ons is een keuring apart van het onderhoud van je auto. Tenzij je auto niet aan de keuringseisen voldoet, worden er geen extra werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor zullen er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

In dat geval vragen wij jou altijd om toestemming. Bij ons kan keuren op korte termijn. Plan gelijk jouw keuring in!

Afspraak inplannen

ADG Locaties

Wij zijn een erkend RDW bedrijf en een onafhankelijk keuringsstation van alle merken auto's. Wij zitten gevestigd aan de Parmentierstraat 3 in Hoogeveen, maar hebben ook APK-locaties zoals in:

Keuring bij ADG

Een keuring is niet alleen belangrijk om aan de wettelijke eisen te voldoen. Het is ook om ervoor te zorgen dat jij veilig en betrouwbaar op de weg blijft. Onze ervaren monteurs beschikken over de kennis om jouw voertuig nauwkeuring te inspecteren en te keuren.

Wanneer moet jij je auto APK keuren?

Het is belangrijk om te weten wanneer je jouw auto moet laten keuren. Dit is zodat je aan de wettelijke eisen voldoet en dat je voertuig goed en veilig blijft.

Hieronder meer informatie:

 

LeeftijdBrandstofWanneer keuren?
Jonger dan 1 januari 2005Benzine- en/of elektromotorEerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
 Diesel of gasEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Ouder dan januari 2005AlleEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar

 

Je moet je auto laten keuren op basis van de datum. De datum waarop hij voor het eerst op de weg mocht. Dit moment wordt bepaald door de toelatingsdatum van je voertuig. Deze datum vind je terug op het kentekenbewijs of de kentekencard.

De vervaldatum van je APK staat vermeld op het APK-keuringsrapport dat je ontvangt na een keuring. Het is belangrijk om deze datum goed in de gaten te houden. Maak op tijd een afspraak voor de keuring. Hierdoor zal je boetes en ongemakken voorkomen.

Hoogwaardige dienstverlening bij ADG Groep in Hoogeveen

Bij ADG Groep in Hoogeveen streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en service te bieden als het gaat om APK-keuringen en onderhoud van voertuigen. Onze ervaren monteurs zijn toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en grondige inspecties, waarbij ze elke stap van het proces met je communiceren.

We begrijpen hoe belangrijk jouw voertuig voor je is, daarom behandelen we het alsof het ons eigen voertuig is. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot het moment dat je weer veilig de weg op gaat, kun je rekenen op onze expertise en toewijding. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat je voertuig in optimale staat verkeert.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor je APK-keuring of/en onderhoudsbehoeften. We staan klaar om je te helpen en je voertuig weer in topconditie te brengen!

Combineer je afspraak met onderhoud

Bij ADG Groep kun je je afspraak combineren met onderhoud zonder de APK-datum te verplaatsen. Bij ADG Groep kun je je APK-afspraak combineren met onderhoud, zonder dat de APK-datum verandert. Maak een afspraak bij ADG Groep in Hoogeveen

Vertrouw op Auto Drenthe Groningen Groep voor een vlotte en betrouwbare APK-ervaring in Hoogeveen. Neem vandaag nog contact met ons op of plan eenvoudig jouw afspraak online. We staan klaar om je van dienst te zijn. Zodat jij en je voertuig veilig de weg op kan!

Maak een afspraak bij ADG Groep in Hoogeveen

Vertrouw op Auto Drenthe Groningen Groep voor een vlotte en betrouwbare APK-ervaring in Hoogeveen. Neem vandaag nog contact met ons op of plan eenvoudig uw afspraak online. We kijken ernaar uit om jou van dienst te zijn. Dan kunnen wij jouw voertuig veilig de weg op te helpen!

Afspraak inplannen

Alex Schutrup
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!