Autoverhuur via autohopper

Autohopper autodrenthegroep

ADG Veendam en ADG Assen zijn met trots verhuurpunten van Autohopper. Bij Autohopper Veendam en Assen kun je terecht voor al kortere mobiliteitsoplossingen. Hier huurt u bijvoorbeeld een ruime bus voor wintersport, een vrachtwagen voor de verhuizing of een bestelbus in een drukke periode. Onze verkoopmedewerkers, monteurs en merkexperts staan voor u klaar om u zonder zorgen op de weg te krijgen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Een auto huren

Een bestelbus huren

 
 

Goedkope huurauto zonder verborgen kosten

No-nonsense met scherpe prijzen. Dat is wat je terugvindt bij Autohopper autoverhuur Assen. Wil jij goedkoop een auto huren? Kies dan voor onze Compacte auto met bedrukking vanaf 29 euro per dag! Goedkope autoverhuur is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden; auto’s kunnen door iedereen gehuurd worden. Heb je binnenkort een weekendje weg? Neem contact met ons op of kom langs.

Contact opnemen

Huur nu een auto zonder gedoe bij Autoverhuur bedrijf Autohopper Assen & Veendam!

Met je gezin op autovakantie? Bij Autohopper Autoverhuur Assen huur je een auto zonder gedoe. Wij houden niet van kleine lettertjes, maar wel van duidelijke voorwaarden en scherpe prijzen. Zo kun je bij ons goedkoop een auto of bus huren, een zakelijke auto leasen of om te kiezen om te shortleasen. Van een Kia Picanto tot aan een Kia XCeed Station, Er zijn heel veel mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod van huurauto’s

Bij Autohopper Assen vind je de goedkoopste lease auto!


Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het voordelig om te kiezen voor een goedkope lease auto. Goedkoop auto leasen is vooral een uitkomst voor particulieren wanneer een auto te duur is in de aanschaf. Rij bijvoorbeeld weg in een compacte Kia Picanto of kies voor een prachtige Renault Megane. Voor de zakelijke markt is een zakelijke lease auto een oplossing om personeel mobiel te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor shortlease. Zakelijke shortlease kent verschillende voordelen: een maandelijks opzegbaar contract, geen BKR-registratie van toepassing en een leasecontract voor minder dan twee jaar.

Auto huren voor een maand? Ga snel naar Autohopper Assen of Veendam!

Bij Autohopper Assen is het mogelijk om voor langere tijd een auto te huren. Wist je dat het voordeliger is wanneer je kiest voor auto huren per maand dan wanneer je huurt met meerdere losse dagen? Kies voor auto huren met een lange termijn en neem contact met ons op via 0541-367084.

Wil je voor de vakantie een auto huren?

Ga jij binnenkort op vakantie naar Frankrijk, Italië, Spanje of een ander Europees land?  Het is bij ons mogelijk om een auto te huren om naar het buitenland te rijden.

Huur nu jouw huurauto voor de wintersport!

Ga jij deze winter de sneeuwpret opzoeken, maar is je eigen auto te klein? Huur voordelig een auto bij Autohopper autoverhuur in Assen. Ga met het hele gezin comfortabel in een ruime automaat, zoals de Kia Niro, naar Oostenrijk, Frankrijk of een ander winteroord. Daarnaast is het mogelijk om je auto te huren met winterbanden, zodat jij veilig door de bergen heen kan rijden.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie een auto met een trekhaak reserveren?

Ja! Die hebben wij! Huur bij Autohopper Assen een auto met trekhaak. Daarnaast kun je uit nog meer accessoires kiezen, zoals dakkoffers, winterbanden, navigatie en meer.

Ik wil een auto huren en naar het buitenland. Kan dit?

In principe mag je naar alle West-Europese landen rijden die op de groene kaart staan.

Kan ik een auto huren met onbeperkte kilometers is Assen?

Nee, het is niet mogelijk om een auto te huren met onbeperkte kilometers. Per dag krijg je 100 vrije kilometers. Hierna betaal je € 0,18 extra per gereden kilometer. Dit kun je niet verlagen of afkopen.

Hou oud moet ik zijn om een auto te huren?

Bij ons kan iedereen met een rijbewijs probleemloos een auto huren. Zelfs als je 19 jaar bent kun je een auto huren. Daarbij is het niet mogelijk om je eigen risico te verlagen als je jonger bent dan 21 jaar.

Kan ik bij Autohopper Assen een elektrische auto huren?

Ja! Dat kan! Wij hebben meerdere elektrische auto’s die beschikbaar zijn voor verhuur. Rij weg in prachtige Kia EV6 of kies voor de stijlvolle Hyundai Kona.

Ik heb geen creditcard. Kan ik dan nog een auto huren?

Ja, bij Autohopper Assen is het mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Betalen doe je namelijk met je pinpas.

Kan ik een auto huren zonder borg?

Nee, er moet altijd borg betaald worden. De borg staat gelijk aan je eigen risico en dit kan aangepast worden van € 750 naar € 350. Dit kost € 9 per dag. Hiervoor moet je wel ouder zijn dan 21 jaar.

Aleksander van Mourik
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!