Bandenservice

Bij ADG Groep begrijpen we het belang van goed onderhouden banden voor de prestaties en veiligheid van uw voertuig. Onze bandenservice is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw auto altijd op de best mogelijke banden rijdt. Ontdek waarom ADG Groep uw beste keuze is voor bandenservice en plan eenvoudig een afspraak in.

Waarom kiezen voor bandenservice bij ADG Groep?

  • Brede selectie: Ontdek een uitgebreide selectie hoogwaardige banden van gerenommeerde merken, geschikt voor verschillende voertuigen en wegomstandigheden.
  • Professioneel advies: Onze ervaren technici bieden deskundig advies bij het kiezen van de juiste banden op basis van uw voertuigtype, rijgedrag en de seizoenen.
  • Montage en balancering: Laat uw banden professioneel monteren en balanceren voor een optimale levensduur en rijcomfort.
  • Bandeninspectie en onderhoud: Wij voeren grondige inspecties uit en zorgen voor het juiste onderhoud om uw banden in topconditie te houden.
  • Allround bandenservice: Van het vervangen van versleten banden tot het repareren van lekke banden, wij bieden een allround bandenservice om aan al uw behoeften te voldoen.

Hoe profiteert u van onze bandenservice?

  • Online afspraakplanning: Gebruik ons handige online formulier om snel en eenvoudig een afspraak te maken voor uw bandenservice.
  • Mobiele service: Indien gewenst bieden wij ook een mobiele bandenservice op locatie, voor extra gemak.
  • Seizoenswissels: Maak gebruik van onze seizoensgebonden bandenwissels om uw voertuig aan te passen aan verschillende weersomstandigheden.
  • Eerlijke prijzen: Bij ADG Groep geloven we in eerlijke prijzen en transparantie. U ontvangt duidelijke informatie over kosten voordat we aan uw bandenservice beginnen.

Plan nu uw bandenservice bij ADG Groep

Bij ADG Groep streven we ernaar uw rijervaring te optimaliseren door middel van hoogwaardige bandenservice. Plan vandaag nog uw afspraak via ons online formulier of bel ons op 0850 291536. Ervaar de expertise en zorg die ADG Groep biedt voor uw banden, zodat u met vertrouwen de weg op kunt.

 

Veelgestelde vragen

Vul het online formulier in met uw autogegevens, kies de gewenste dienst vestiging en selecteer tot slot een voorkeursdatum en -tijd. Liever telefonisch? Bel ons op 0850 291536. Voor persoonlijke assistentie, bezoek een van onze vestigingen in Hoogeveen, Assen, Emmen, Veendam of Groningen. We streven naar een snelle reactie en bevestiging van uw afspraak, zodat uw voertuig snel en vakkundig wordt verzorgd.

Voor specifieke informatie over de kosten van onze diensten bij ADG Groep, adviseren wij om contact met ons op te nemen. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type service (onderhoud, APK-keuring, reparatie) en de specifieke behoeften van uw voertuig. Ons team staat klaar om transparante informatie te verstrekken over de te verwachten kosten en eventuele aanvullende details.

Bij twijfel over welke onderhoudsbeurt het meest geschikt is voor uw voertuig, staan wij bij ADG Groep klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via 0850 291536 en bespreek uw specifieke situatie met onze deskundige medewerkers. 

Robert Woppenkamp
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!