Grote beurt

Bij ADG Groep staan we klaar om uw voertuig te voorzien van een hoogwaardige grote onderhoudsbeurt. Of het nu gaat om het vervangen van essentiële onderdelen zoals distributieriemen en remmen, of het uitvoeren van grondige controles, ons ervaren team van technici staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Met een focus op preventief onderhoud helpen wij om uw auto in optimale conditie te houden.

Waarom kiezen voor grote onderhoudsbeurten bij de experts van ADG Groep?

  1. Deskundige technici: Onze hoogopgeleide technici hebben uitgebreide ervaring en kennis, en zorgen voor gedegen onderhoud en vervanging van kritieke onderdelen.
  2. Transparantie in kosten: Bij ADG Groep geloven we in transparantie. Voordat we aan uw voertuig werken, informeren we u duidelijk over de kosten en houden we u op de hoogte van eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn.
  3. Vervangend vervoer: In veel gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van ons vervangend vervoer, zodat uw mobiliteit gewaarborgd blijft terwijl wij aan uw voertuig werken.
  4. Klanttevredenheid staat voorop: Bij ADG Groep streven we naar volledige klanttevredenheid. Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw ervaring bij ons zo positief mogelijk te maken.

Hoe kan ik een grote onderhoudsbeurt bij jullie inplannen?

Bij ADG Groep maken we het plannen van een grote onderhoudsbeurt eenvoudig. Gebruik ons online formulier om snel een afspraak te maken, of bel ons op 0850 291536 voor persoonlijk advies en het bespreken van uw specifieke behoeften. We streven naar een vlotte en transparante service, waarbij uw voertuig met de grootste zorg wordt behandeld.

Opzoek naar een APK-keuring? Ook dat kan bij ADG Groep. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij één van onze vestigingen in Groningen, Hoogeveen, Assen, Veendam of Emmen

 

Veelgestelde vragen

Vul het online formulier in met uw autogegevens, kies de gewenste dienst vestiging en selecteer tot slot een voorkeursdatum en -tijd. Liever telefonisch? Bel ons op 0850 291536. Voor persoonlijke assistentie, bezoek een van onze vestigingen in Hoogeveen, Assen, Emmen, Veendam of Groningen. We streven naar een snelle reactie en bevestiging van uw afspraak, zodat uw voertuig snel en vakkundig wordt verzorgd.

Bij twijfel over welke onderhoudsbeurt het meest geschikt is voor uw voertuig, staan wij bij ADG Groep klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via 0850 291536 en bespreek uw specifieke situatie met onze deskundige medewerkers. 

Voor specifieke informatie over de kosten van onze diensten bij ADG Groep, adviseren wij om contact met ons op te nemen. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type service (onderhoud, APK-keuring, reparatie) en de specifieke behoeften van uw voertuig. Ons team staat klaar om transparante informatie te verstrekken over de te verwachten kosten en eventuele aanvullende details.

Het verschil tussen groot en klein onderhoud ligt in de omvang en diepgang van de werkzaamheden. Kleine onderhoudsbeurten omvatten reguliere controles en vervanging van olie, filters en andere essentiële vloeistoffen. Groot onderhoud is uitgebreider en omvat vaak het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen, zoals distributieriem, bougies en remmen. Bij ADG Groep raden we aan uw voertuig regelmatig aan kleine onderhoudsbeurten te onderwerpen om preventief problemen te voorkomen.

Bij ADG Groep bieden we de mogelijkheid om te wachten tijdens het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Onze servicecentra zijn uitgerust met comfortabele wachtruimtes. Voor een nauwkeurige inschatting van de wachttijd en om een geschikte afspraak te plannen, adviseren wij om vooraf contact met ons op te nemen.

Martin Bodde
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!