Kleine beurt

Bij ADG Groep staat hoogwaardig onderhoud voor uw voertuig centraal, en een kleine onderhoudsbeurt vormt daar geen uitzondering op. Of het nu gaat om regulier onderhoud, het vervangen van filters, of het controleren van essentiële vloeistoffen, ons ervaren team van technici staat garant voor kwaliteit en vakkundigheid. We leggen graag uit waarom onze kleine onderhoudsbeurten uw beste keuze zijn

Waarom kiezen voor een kleine onderhoudsbeurt bij ADG Groep?

  1. Verfijnde aandacht: Onze hoogopgeleide technici bieden verfijnde aandacht aan uw voertuig, met een focus op details die het verschil maken in prestaties en betrouwbaarheid.
  2. Transparantie in kosten: Bij ADG Groep geloven we in duidelijkheid. We informeren u helder over kosten en eventuele extra werkzaamheden, zodat u volledig op de hoogte bent.
  3. Efficiëntie met kwaliteit: Onze service is niet alleen snel, maar ook doordrenkt met kwaliteit. We begrijpen dat uw tijd waardevol is en streven naar een efficiënte service zonder concessies aan vakmanschap.
  4. Klantgerichte benadering: Uw tevredenheid is onze prioriteit. Ons vriendelijke personeel staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw ervaring bij ADG Groep zo positief mogelijk te maken.
  5. Voorkom problemen: Door middel van preventief onderhoud streven we ernaar om toekomstige problemen te voorkomen, waardoor uw auto altijd in topconditie verkeert.

Hoe plant u een kleine onderhoudsbeurt bij ons in?

Bij ADG Groep maken we het plannen van een kleine onderhoudsbeurt eenvoudig. Gebruik ons handige online formulier voor een snelle afspraak, of bel ons op 0850 291536 voor persoonlijk advies en het bespreken van uw specifieke behoeften. Ervaar de verfijnde zorg van ADG Groep en geef uw auto de behandeling die het verdient. Maak nu een afspraak voor kleine onderhoudsbeurten die uitstijgen boven het gewone!

Bent u op zoek naar een APK-keuring? Bij ADG Groep kunt u hiervoor een afspraak maken bij een van onze vestigingen in Groningen, Hoogeveen, Assen, Veendam of Emmen.

Veelgestelde vragen

Voor specifieke informatie over de kosten van onze diensten bij ADG Groep, adviseren wij om contact met ons op te nemen. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type service (onderhoud, APK-keuring, reparatie) en de specifieke behoeften van uw voertuig. Ons team staat klaar om transparante informatie te verstrekken over de te verwachten kosten en eventuele aanvullende details.

Vul het online formulier in met uw autogegevens, kies de gewenste dienst vestiging en selecteer tot slot een voorkeursdatum en -tijd. Liever telefonisch? Bel ons op 0850 291536. Voor persoonlijke assistentie, bezoek een van onze vestigingen in Hoogeveen, Assen, Emmen, Veendam of Groningen. We streven naar een snelle reactie en bevestiging van uw afspraak, zodat uw voertuig snel en vakkundig wordt verzorgd.

Bij twijfel over welke onderhoudsbeurt het meest geschikt is voor uw voertuig, staan wij bij ADG Groep klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via 0850 291536 en bespreek uw specifieke situatie met onze deskundige medewerkers. 

Het verschil tussen groot en klein onderhoud ligt in de omvang en diepgang van de werkzaamheden. Kleine onderhoudsbeurten omvatten reguliere controles en vervanging van olie, filters en andere essentiële vloeistoffen. Groot onderhoud is uitgebreider en omvat vaak het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen, zoals distributieriem, bougies en remmen. Bij ADG Groep raden we aan uw voertuig regelmatig aan kleine onderhoudsbeurten te onderwerpen om preventief problemen te voorkomen.

Sandra Dik
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!