ADG Groep opent nieuwe Autohopper vestiging in Hoogeveen

ADG Groep opent nieuwe Autohopper vestiging in Hoogeveen

ADG Groep opent nieuwe Autohopper vestiging in Hoogeveen

Hoogeveen, 10-10-2023 - ADG Groep, bekend als Toyota en Suzuki dealer in Hoogeveen en dealers door heel Drenthe en Groningen heen, kondigt met trots de opening aan van een nieuwe Autohopper vestiging aan de Parmentierstraat 3 in Hoogeveen. Met deze toevoeging beheert ADG Groep nu drie Autohopper locaties in hun netwerk, namelijk in Hoogeveen, Assen en Veendam.

Autohopper staat bekend als een van de grootste autoverhuurder van Nederland met meer dan 130 locaties. Klanten kunnen rekenen op splinternieuwe huurauto's, vaak niet ouder dan een jaar, uitgerust met alle benodigdheden voor een veilige en comfortabele rit. Naast auto's biedt Autohopper ook de mogelijkheid om busjes te huren, ideaal voor het vervoeren van grote spullen of voor verhuizingen. Deze busjes zijn luxe uitgerust met onder andere airconditioning en radio. De grotere bakwagens beschikken zelfs over een elektrische laadlift.

"Met de opening van deze nieuwe vestiging in Hoogeveen versterken we onze positie in de regio en bieden we onze klanten nog meer gemak en flexibiliteit," zegt Martin Jutstra, de eigenaar van de ADG Groep. "We zijn volledig toegewijd aan deze uitbreiding en zijn vastbesloten er een groot succes van te maken."

Enkele voordelen van het kiezen voor Autohopper zijn:

Huurauto's die maximaal twee jaar oud zijn.
Geen verborgen kosten.
Altijd dichtbij
Best beoordeelde autoverhuurketen van Nederland volgens Klantenvertellen.nl
Of je nu Hoogeveen en omgeving wilt verkennen, een bus nodig hebt voor een uitje, wilt verhuizen, of zakelijk een auto nodig hebt, met een auto van Autohopper heb je de vrijheid om dit allemaal op je eigen tempo te doen.

Voor meer informatie over de nieuwe vestiging of om een auto of busje te reserveren, kunt u terecht op /autohopper of neem contact met ons op via 0850291536

                               

 


Autohopper medewerker
Jan de Jong
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!