Auto Drenthe Groep gaat de samenwerking aan met Louwman

Auto Drenthe Groep gaat de samenwerking aan met Louwman

ADG Groep is de nieuwe Auto Groep in Noord-Oost Nederland met dealerschappen van Toyota, Suzuki, Lexus, Autohopper en BYD.

Louwman Group en Auto Drenthe Groep zijn per 1 februari een verregaande samenwerking aangegaan. Beide organisaties bundelen de krachten in de nieuwe ADG (Auto Drenthe Groningen) Groep. Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde herkenbare vestigingen en dezelfde medewerkers. 

De Louwman Dealerbedrijven in Groningen en Veendam én de Dealerbedrijven van Auto Drenthe Groep (Auto Gorter, Auto Ruyne en Auto Lunenborg) slaan de handen ineen en gaan verder onder de nieuwe naam ADG Groep. De nieuwe samenwerking past volledig in de groeiambities van Toyota Nederland (Louwman & Parqui), Suzuki (B.V. Nimag) en Autohopper. Lokaal ondernemerschap, efficiëntie in bedrijfsvoering en samenwerking staan daarin centraal. De ADG Groep biedt de Toyota-, Lexus- en Suzuki-dealers meer ruimte op het gebied van investeringen, innovaties, inkoopkracht en ondernemerschap, waarmee de algehele kwaliteit naar een hoger plan getild wordt. De ADG Groep is vanaf 1 februari ook Service Dealer van het nieuwe merk BYD.

Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde herkenbare vestigingen en dezelfde medewerkers. Iedereen blijft van harte welkom op het bekende adres met het vertrouwde team en daar blijven ze de service bieden zoals dat klanten gewend zijn. Naast een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte Toyota, Lexus en Suzuki modellen kun je nog steeds terecht voor professionele onderhouds-, reparatie- en servicewerkzaamheden. Lopende garantie-afspraken en bestellingen blijven gewoon van kracht. Ook kun je bij de ADG Groep terecht voor verhuur en shortlease van personenauto’s en bestelauto’s. 

Onder de nieuwe ADG Groep vallen de vestigingen in Groningen (Lexus, Toyota en service dealer van BYD), Veendam (Suzuki, Toyota en Autohopper), Emmen (Toyota), Assen (Toyota en Autohopper) en Hoogeveen (Toyota en Suzuki). Het dagelijkse management van de gehele ADG Groep komt in handen van Martin Jutstra, de huidige directeur van Auto Drenthe Groep.

 V.l.n.r.: Martin Jutstra (Auto Drenthe Groep) en John Heller (Louwman Group)


Directeur
Erwin Van Dijken
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!