Suzuki Zomercheck: Maak je auto zomerklaar bij ADG Groep!

Suzuki Zomercheck: Maak je auto zomerklaar bij ADG Groep!

De zomer is weer in aantocht en dat betekent dat het tijd is om je Suzuki zomerklaar te maken. Niets is vervelender dan pech langs de weg tijdens je vakantie. Gelukkig biedt ADG Groep in Veendam en Hoogeveen de perfecte oplossing: de Suzuki Zomercheck. Voor slechts € 19,95 wordt je auto op 17 cruciale punten gecontroleerd, zodat je zorgeloos kunt genieten van je zomeravonturen. In deze blog vertellen we je alles over de Zomercheck en waarom het een must is voor iedere Suzuki-eigenaar.

Wat is de Suzuki Zomercheck?

Tijdens de Suzuki Zomercheck wordt je auto onder handen genomen door gespecialiseerde Suzuki-monteurs van ADG Groep. Ze controleren je auto op 17 cruciale punten, waaronder:

  • Remmen
  • Koelvloeistof
  • Oliepeil
  • Airco werking
  • Wielophanging
  • Bandenspanning en -conditie

Waarom is dit Belangrijk?

De onderdelen die tijdens de Zomercheck worden gecontroleerd, zijn van groot belang, vooral tijdens de warme zomermaanden of als je een caravan of aanhanger trekt. Veel pechgevallen kunnen worden voorkomen door tijdig versleten of bijna defecte onderdelen te vervangen.

Voordelen van de Suzuki Zomercheck

Veilig op Pad

Met de Suzuki Zomercheck ben je verzekerd van een veilige rit. Je voorkomt onverwachte problemen en kunt met een gerust hart de weg op.

Passend Advies

Na de controle krijg je een passend advies over de conditie van je auto. Als er reparaties nodig zijn, worden de kosten inzichtelijk gemaakt en pas na jouw akkoord uitgevoerd. Transparantie is key: offerte = prijs.

Gratis voor Service Card Extra Houders

Heb je een Suzuki Service Card Extra? Dan is de Zomercheck helemaal gratis! Deze kaart biedt nog meer voordelen, zoals gratis APK, sterreparaties en de Wintercheck.

Combineer je Zomercheck met een Aircocheck

In de zomer gebruik je de airco van je Suzuki natuurlijk veel vaker. Het is daarom belangrijk om het aircosysteem regelmatig te laten reinigen en het interieurfilter jaarlijks te vervangen. Dit voorkomt nare geurtjes en schadelijke stoffen zoals schimmel in het interieur. De Aircocheck kost slechts € 19,50, maar is gratis voor Service Card Extra houders.

Hoe Maak je een Afspraak voor de Zomercheck?

Het maken van een afspraak voor de Suzuki Zomercheck bij ADG Groep is heel eenvoudig. Je kunt dit online doen via de website van Suzuki of via onze handige werkplaatsplanner. Geef bij de werkzaamheden de Zomercheck aan en kies een tijdstip dat jou uitkomt. De rest regelen wij!

Afspraak maken

Veelgestelde Vragen over de Suzuki Zomercheck

1. Wat kost de Suzuki Zomercheck?

De Suzuki Zomercheck kost € 19,95 (bruto adviesprijs). Voor houders van een Suzuki Service Card Extra is deze check gratis.

2. Wat wordt er gecontroleerd tijdens de Zomercheck? 

Tijdens de Zomercheck worden 17 cruciale punten gecontroleerd, waaronder remmen, koelvloeistof, oliepeil, airco, wielophanging en bandenconditie.

3. Hoe maak ik een afspraak voor de Zomercheck?

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken bij jouw Suzuki-dealer in Veendam of Hoogeveen. Kies een tijdstip dat jou uitkomt en boek je afspraak.

 


Erwin Groenhout
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!