Locatie

BYD-Meppel opent haar deuren aan het begin van het tweede kwartaal van 2024, op de locatie Blankenstein 510 in Meppel. Deze locatie ligt centraal in Noord-Nederland en is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. BYD Meppel bevindt zich op slechts 18 minuten rijafstand van Zwolle, direct aan de A32.

Het pand beschikt over een moderne werkplaats, laadpalen en een ruime showroom. BYD Meppel is dealer van Noord-Nederland voor de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Bijschrift foto: Links Martin Jutstra (directeur ADG Groep) en rechts Roger Bekkenk (Manager Sales & Operations Louwman BYD).

Samenwerking Louwman BYD

De groeiambitie van Louwman BYD, zoals recent aangekondigd, sluit perfect aan bij de doelstellingen van de ADG Groep.. Als gevestigde lokale onderneming in Noord-Nederland gelooft ADG Groep in de kracht van samenwerking in de automotive sector. Louwman BYD's inzet voor duurzame mobiliteit en innovatie weerspiegelt de eigen visie op vooruitgang en milieubewust ondernemen. Deze synergie versterkt de positie in de regio en helpt ADG Groep om beter te reageren op de toenemende vraag naar groene transportoplossingen. De reeds bestaande relatie met Louwman BYD is een fundament waarop ADG Groep kan voortbouwen, wat ons als ADG Groep in een unieke positie plaatst om de toekomst van mobiliteit in Noord-Nederland vorm te geven.

Ontstaan van BYD

BYD, wat staat voor Build Your Dreams, is in 1995 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van elektronica, automobielindustrie en nieuwe energie-oplossingen. BYD is begonnen als een kleine batterijproducent en zijn nu uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van elektrische voertuigen wereldwijd, bekend om hun innovatie en technologische vooruitgang. 

Elektrische Auto's van BYD

Het huidige aanbod van BYD kenmerkt zich door een reeks volledig elektrische voertuigen, waaronder personenauto's en bussen. Deze voertuigen staan bekend om hun geavanceerde technologie, zoals de BYD Blade Battery, die veiligheid en efficiëntie combineert. BYD zet zich in voor duurzame mobiliteitsoplossingen en streeft ernaar om wereldwijd een groenere toekomst te creëren. 

Aanbod BYD

Opening BYD-Meppel

BYD Meppel zal haar deuren aan het eind van het eerste kwartaal van 2024 openen. De huidige proefrit- en servicelocatie in Groningen zal samen met BYD Meppel het aanspreekpunt zijn van BYD in Noord-Nederland. 

Fotografie: @imagebyilse

Marcel Koster
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!