De grootste fabrikant van EV's ter wereld
Gewoon in Meppel, ongewoon in Nederland

De dealer van BYD in Noord-Nederland

BYD-Meppel is nu geopend op de locatie Blankenstein 510 in Meppel. Gelegen in het hart van Noord-Nederland, is onze dealership eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg en slechts 18 minuten rijden van Zwolle, direct aan de A32.

Bekijken op Google Maps

Wie is BYD?

BYD (Build Your Dreams) is de grootste EV-bouwer ter wereld en het eerste en enige merk dat al zijn componenten zelf produceert, inclusief de batterijen en chips voor hun auto's.

Bij BYD ben je zeker van:

  • De ultra-veilige Blade Battery zonder kobalt en nikkel
  • Standaard altijd zeer rijke uitrusting zoals 360 graden camera en stoelverwarming
  • Superieure kwaliteit: BYD is in 20 jaar uitgegroeid tot de grootste producent van geëlektrificeerde auto’s ter wereld

Ontstaan van BYD

BYD (Build Your Dreams) is de grootste EV-bouwer ter wereld en het eerste en enige merk dat al zijn componenten zelf produceert, inclusief de batterijen en chips voor hun auto's. Opgericht in 1995, begon BYD als een kleine batterijproducent en is nu uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van elektrische voertuigen wereldwijd. BYD staat bekend om hun innovatie en technologische vooruitgang. Ze produceren ook elektrische bussen, die je wellicht al op bestemming hebben gebracht in het OV. 

Elektrische Auto's van BYD

BYD heeft modellen in elk segment, van de compact BYD Dolphin tot de grote BYD Tang. Ontdek welke BYD het beste bij jou past:

Aanbod BYD

Arnold Lohuis
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!