Toyota RAV4
De meest verkochte auto ter wereld

Waarom de Toyota RAV4

  • Prestaties: De Toyota RAV4 hybrid biedt indrukwekkende prestaties met zijn geavanceerde hybride aandrijflijn die naadloos overschakelt tussen benzine en elektrisch.
  • Ruimte: Met voldoende ruimte voor vijf personen en een royale bagageruimte is de RAV4 ideaal voor zowel dagelijks gebruik als vakantieritten.
  • Veiligheid: De RAV4 is uitgerust met Toyota Safety Sense, een suite van actieve veiligheidsfuncties die ontworpen zijn om u te beschermen.
  • Brandstofefficiëntie: Als hybride SUV biedt de RAV4 uitstekende brandstofefficiëntie, wat zowel uw portemonnee als het milieu ten goede komt.
  • Comfort: De RAV4 biedt een hoge rijpositie, luxe interieur en geavanceerde technologie voor maximaal comfort. 

Volledig SUV, volledig hybride

Hoogwaardige prestaties en efficiëntie

De Toyota RAV4 hybrid en Plug-in Hybrid is een meester in het combineren van kracht en efficiëntie. Met zijn geavanceerde hybride aandrijflijn levert de RAV4 indrukwekkende acceleratie en naadloze prestaties op de weg. Tegelijkertijd profiteert u van de uitzonderlijke brandstofefficiëntie die kenmerkend is voor hybride voertuigen. Of u nu door de stad rijdt of op een lange snelwegrit bent, de RAV4 is een SUV die u kan bijhouden. 

Ruimte en comfort op maat

Binnenin de Toyota RAV4 vindt u een ruim en comfortabel interieur dat zorgvuldig is ontworpen met het oog op de bestuurder en passagiers. De RAV4 biedt ruim voldoende ruimte voor vijf personen, terwijl de grote bagageruimte al uw bagage moeiteloos kan opbergen. Het luxe interieur en de geavanceerde technologie zorgen voor een rijervaring die zowel ontspannend als avontuurlijk is. 

Veiligheid die u kunt vertrouwen

Bij de Toyota RAV4 staat veiligheid voorop. De SUV is uitgerust met Toyota Safety Sense, een combinatie van actieve veiligheidsfuncties zoals Pre-Collision System, Lane Departure Alert en Automatic High Beam. Deze technologieën werken samen om u en uw passagiers te beschermen en de rit veiliger en gemakkelijker te maken. 

Toyota Veiligheid

Ervaar de Toyota RAV4 zelf

Ervaar de kracht, ruimte, veiligheid, en milieuvriendelijkheid van de Toyota RAV4 hybrid zelf. Vraag vandaag een proefrit aan of bezoek onze showroom voor een persoonlijke rondleiding en ontdek de ervaring die de RAV4 te bieden heeft. 

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota & Autohopper
ADG Assen

Industrieweg 40

9403 AB Assen

0592 333 777

Toyota
ADG Emmen

Phileas Foggstraat 14

7821 AK Emmen

0591 610 235

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Sandra Dik
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!