Lexus RZ
De evolutie van Lexus electrified

Waarom de Lexus RZ wat voor u is?

  • Volledig Elektrisch en Milieuvriendelijk: De Lexus RZ is een volledig elektrische SUV, die bijdraagt aan een duurzame toekomst zonder in te leveren op prestaties.
  • Geavanceerde Veiligheidstechnologie: Uitgerust met het nieuwste Lexus Safety System+ en andere veiligheidsfuncties voor maximale bescherming.
  • Luxe en Comfort: Het interieur van de RZ biedt ultiem comfort met hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en ruime zitplaatsen.
  • Uitzonderlijke Prestaties en Rijbeleving: De RZ biedt een krachtige acceleratie, soepele rijervaring en geavanceerde vierwielaandrijving.
  • Innovatief Design: Een stijlvol exterieur met een naadloos ontwerp dat zowel modern als tijdloos is.

Prestaties en Efficiëntie

De Lexus RZ zet nieuwe maatstaven in elektrische mobiliteit. De geavanceerde elektrische aandrijflijn zorgt voor een snelle en vloeiende acceleratie, terwijl de innovatieve batterijtechnologie garant staat voor een indrukwekkende actieradius. Deze balans tussen kracht en efficiëntie maakt de RZ ideaal voor zowel dagelijks gebruik als langere reizen.

Luxueus Interieur en Comfort

Het interieur van de Lexus RZ is een toonbeeld van luxe en comfort. Hoogwaardige materialen en een doordacht design creëren een oase van rust. De ergonomische zitplaatsen bieden uitstekend comfort, terwijl de nieuwste infotainment- en connectiviteitsopties zorgen voor een naadloze rijervaring.

Veiligheid en Technologie

Veiligheid staat centraal bij de Lexus RZ. Het uitgebreide Lexus Safety System+ biedt geavanceerde rijhulpsystemen, terwijl de Proactive Driving Assist actief bijdraagt aan de veiligheid van inzittenden en andere weggebruikers. De RZ is uitgerust met de nieuwste technologieën om u veilig op de weg te houden.

Design en Stijl

De Lexus RZ valt op door zijn dynamische en elegante design. De vloeiende lijnen en de aerodynamische vormgeving benadrukken de moderne esthetiek van de auto. Elk detail, van de kenmerkende grille tot de gestroomlijnde achterkant, weerspiegelt de compromisloze kwaliteit van Lexus.

Duurzaamheid en Milieu

De volledig elektrische aandrijving van de Lexus RZ vertegenwoordigt een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor de RZ draagt u bij aan het verminderen van emissies en het beschermen van het milieu, zonder in te leveren op luxe en rijplezier.

Klantenservice en Ondersteuning

Bij de aankoop van een Lexus RZ kunt u rekenen op uitgebreide ondersteunings- en serviceprogramma's. Van garantievoorwaarden tot regulier onderhoud, ons toegewijde team staat klaar om u een zorgeloze rijervaring te bieden.

Daarbij geeft Lexus tot het 10 jaar of 200.000 km gerantie. 

Voorwaarden

Bezoek Onze Showroom

Ontdek de Lexus RZ in onze showroom. Boek een proefrit en ervaar de uitzonderlijke prestaties, het comfort en de luxe van deze revolutionaire elektrische SUV. Neem contact met ons op of kom langs om de RZ zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Alex Schutrup
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!