Suzuki Swift
Stijvol en speels

Hoogtepunten van de Suzuki Swift:

  • Dynamisch Design: Strakke lijnen en een sportieve look maken de Swift een echte blikvanger.
  • Efficiënte Prestaties: De 1.2 Dualjet-motor gecombineerd met Smart Hybrid-technologie zorgt voor een balans tussen kracht en zuinigheid.
  • Geavanceerde Veiligheid: Adaptieve Cruise Control zorgt voor een veilige en comfortabele rit.
  • Connectiviteit en Comfort: Blijf verbonden en vermaakt met het Suzuki Multimedia Systeem en een comfortabele interieur.
  • Wendbaarheid en Plezier: Ideaal voor dagelijks gebruik met zeeën van ruimte en wendbaarheid.

Design en uitstraling

De Swift valt op door zijn sportieve en moderne design. De auto heeft een kenmerkende uitstraling die zowel elegant als dynamisch is, wat bijdraagt aan de algehele rijbeleving. 

 

Brandstofefficiëntie en milieuvriendelijkheid

De Suzuki Swift Hybrid blinkt uit in brandstofefficiëntie, wat resulteert in lagere gebruikskosten en een verminderde milieu-impact. De smart-hybride technologie combineert een benzine- en elektrische motor, wat zorgt voor minder brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot.

Suzuki Smart Hybrid

Rijcomfort en -ervaring

De Swift biedt een uitstekend rijcomfort dankzij zijn soepele vering en responsieve besturing. Het interieur is ontworpen voor maximaal comfort, met verstelbare stoelen en een ergonomische indeling. Ook is de Suzuki Swift een zeer ruime auto voor zijn klasse.

Veiligheidsvoorzieningen

De Suzuki Swift is uitgerust met moderne veiligheidsvoorzieningen, waaronder automatische noodremassistentie en een waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook. Deze functies zorgen voor een veilige rijervaring. 

Proefrit aanvragen

Technologie en connectiviteit

Het Suzuki Multimedia Systeem in de Swift biedt geavanceerde connectiviteitsopties, zoals Apple CarPlay en Android Auto. Dit zorgt voor gemakkelijke navigatie en entertainment tijdens het rijden. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto? Vraag uw gratis in ruilvoorstel aan en ontvang een voorstel op-maat door onze verkoopafdeling.

Gratis inruilvoorstel

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Patrick de Vries
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!