Suzuki S-Cross
Veelzijdige SUV met een luxe uitstraling.

Suzuki S-Cross

  • Robuust Ontwerp: Energieke LED-verlichting en een stijlvolle grille met zwarte pianolak accentueren het stoere SUV-karakter van de S-Cross.
  • Innovatief Media Scherm: Uitgerust met een goot media display, biedt de S-Cross gemakkelijke mediaopties met onder andere Android Auto en Apple CarPlay.
  • Full Hybrid: De S-Cross combineert milieuvriendelijkheid met prestaties door middel van de geavanceerde hybride systemen, waaronder een Smart-Hybrid en Full-Hybrid aandrijflijn.
  • Geavanceerde Technologie: Geweldige rijervaring met adaptieve cruisecontrol en een 360°-camera voor veilig en gemakkelijk navigeren en parkeren.

S-Cross Exterieur

De Suzuki S-Cross springt in het oog met zijn stoere SUV-design, kenmerkend voor zijn veelzijdige karakter. De auto is uitgerust met energieke LED-verlichting die een dynamische uitstraling geeft, zowel aan de voor- als achterzijde. De grille, afgewerkt in zwarte pianolak, versterkt met een verchroomde strip, draagt bij aan zijn robuuste uitstraling. Bovendien bieden de geïntegreerde dakreling en hoekige wielkasten met zilvergrijze panelen een solide en stoere look die de zelfverzekerdheid van de S-Cross onderstrepen.

Interieur

Binnenin de S-Cross vindt u een ruim en comfortabel interieur, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het middelpunt is het moderne Suzuki Media Display, beschikbaar in twee maten (7” of 9”). Dit systeem biedt naast smartphone-connectiviteit via Apple CarPlay® en Android Auto™ ook handige functies zoals stemherkenning en handsfree bellen. Het display toont nuttige rij-informatie en ondersteunt de bestuurder met beelden van de achteruitrijcamera en de 360°-camera voor een veilige en comfortabele rijervaring.

Hybride aandrijflijnen van de Suzuki S-cross

De S-Cross biedt twee hybride aandrijflijnen. De 48V SHVS mild hybrid-aandrijflijn combineert een elektromotor met een efficiënte 1.4 Boosterjet-turbomotor, wat resulteert in verbeterde prestaties en lager brandstofverbruik.

Voor diegenen die graag afstanden volledig-elektrisch willen afleggen, biedt de S-Cross ook een krachtig Full Hybrid-systeem. Dit systeem combineert een 1.5 DualJet-benzinemotor met een elektromotor, wat zorgt voor zowel efficiënte hybride-aandrijving als de mogelijkheid om volledig-elektrisch te rijden. 

Technologie

De S-Cross is uitgerust met fijne rijhulpsystemen voor een veilige en ontspannen rijervaring. De adaptieve cruisecontrol met stop & go-functie helpt de bestuurder om een veilige afstand tot de voorligger te bewaren en kan de auto zelfs tot stilstand brengen in langzaam rijdend verkeer. Daarnaast biedt de 360°-camera een uitgebreid overzicht van de omgeving, met verschillende weergavemogelijkheden, waaronder een 3D-weergave en vogelvluchtperspectief, wat het parkeren en navigeren in krappe ruimtes vergemakkelijkt.
 
 

Suzuki S-Cross Uittesten

Nieuwsgierig welke S-Cross het beste bij u past? Bij Suzuki ADG Groep hebben we deze auto's altijd op voorraad en zijn uiteraard ook naar wens samen te stellen. Boek vandaag uw gratis proefrit en ontdek welke S-Cross het beste bij uw levensstijl past!

Proefrit aanvragen 

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Jeroen Biemans
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!