Lexus LBX
Gewoon Buitengewoon

De Nieuwe Lexus LBX: Een Revolutie in Luxe en Prestatie

  • Geavanceerd Design: De Lexus LBX breekt met conventies en biedt een unieke combinatie van elegantie en kracht, met zijn opvallende spindle design en grote 18" velgen.
  • Exclusieve Interieurkeuzes: Vier verschillende stijlen voor het interieur, variërend van sportief tot elegant, allemaal met hoogwaardige afwerkingen en materialen.
  • Geavanceerde Hybride Technologie: De zelfopladende hybride aandrijflijn zorgt voor efficiënte prestaties en een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot.
  • Topklasse Veiligheid: Uitgerust met het Lexus Safety System+, biedt de LBX geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen.
  • Luxueus Comfort: Met kenmerken zoals sfeerverlichting, luxe stoelbekleding en geavanceerde geluidsisolatie, biedt de LBX een ongeëvenaard comfort.

Design en Uiterlijk

De Lexus LBX 2024 onderscheidt zich door zijn dynamische en elegante design. Van het Lexus Spindle Grille tot de indrukwekkende 18" velgen, elk aspect van de LBX is ontworpen met oog voor detail. De bi-tone kleuropties en de gedurfde achterzijde dragen bij aan een onvergetelijke aanblik.

Interieur en Comfort

Het interieur van de Lexus LBX is een toonbeeld van luxe en comfort. Kies uit diverse stijlen, zoals de LBX Cool of LBX Elegant, elk met hun unieke sfeer en hoogwaardige materialen. De sfeerverlichting en diervrije materialen benadrukken de toewijding van Lexus aan luxe en duurzaamheid.

Prestaties en Aandrijflijn

De Lexus LBX beschikt over een geavanceerde zelfopladende hybride motor. Deze technologie biedt niet alleen een soepele en stille rit, maar zorgt ook voor aanzienlijke brandstofbesparingen en lagere CO2-emissies, waardoor u met de LBX efficiënt en milieuvriendelijk rijdt.

Veiligheid en Technologie

Veiligheid is een topprioriteit voor de Lexus LBX. Met het Lexus Safety System+ en geavanceerde veiligheidsfuncties zoals Proactive Driving Assist en Safe Exit Assist, biedt de LBX een veilige en beschermende rijervaring voor zowel bestuurder als passagiers.

Multimedia en Connectiviteit

De LBX is uitgerust met het nieuwste op het gebied van multimedia en connectiviteit. Geniet van een naadloze integratie met uw smartphone via Android Auto/Apple Carplay, een gebruiksvriendelijk touchscreen en de Lexus Voice Assistant, die uw rijervaring nog plezieriger maakt.

Garantie en Ondersteuning

Bij aankoop van een Lexus LBX profiteert u van de Lexus garantie, die tot 10 jaar of 200.000 kilometer geldt bij onderhoud door een erkende Lexus-dealer. Dit biedt u zekerheid en gemoedsrust voor de lange termijn.

Benieuwd naar de voorwaarden?

Klik hier

Bezoek ons voor een proefrit

Bent u benieuwd naar de Lexus LBX en wilt u zelf de luxe en prestaties ervaren? Bezoek ons in de showroom voor een proefrit. Of het nu gaat om het verkennen van de afmetingen, het ervaren van het interieur, of het testen van de prestaties, ons team staat klaar om u te assisteren. Neem contact met ons op of boek uw proefrit online!

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Gert Webers
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!