Lexus LC Convertible
EEN SCHOONHEID ONTWAAKT

Lexus LC Convertible

  • Het Genot van Open Rijden: Met de LC Convertible geniet u van de vrijheid van open rijden, gecombineerd met de ongeëvenaarde prestaties van Lexus.
  • Exclusief Ontwerp: De open dak constructie benadrukt het dynamische en luxueuze ontwerp, waardoor de auto een echte blikvanger is.
  • Ongeëvenaarde Prestaties en Comfort: De krachtige 5.0-liter V8-motor en luxe interieur zorgen voor een onvergetelijke rijervaring, met of zonder het dak.
  • Geavanceerde Technologie: Uitgerust met de nieuwste veiligheids- en entertainmenttechnologieën voor een veilige en plezierige rit.
  • Uitzonderlijke Kwaliteit en Service: Vertrouw op Lexus' belofte van kwaliteit en geniet van tot 10 jaar garantie op de LC Convertible.

Het Ultieme Gevoel van Vrijheid

De LC Convertible biedt een ongekende openlucht ervaring, waardoor elke rit verandert in een avontuur. Het is de perfecte mix van luxe en vrijheid, waardoor u de omgeving op een volledig nieuwe manier kunt ervaren.

Exclusief Ontwerp

Het ontwerp van de LC Convertible, zowel met gesloten als open dak, straalt klasse en verfijning uit. De elegante lijnen en de aandacht voor detail benadrukken Lexus' vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

Luxe Interieur

Het interieur van de LC Convertible is een toonbeeld van luxe en comfort. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën is het ontworpen om bestuurders en passagiers een ongeëvenaard comfortniveau te bieden.

Innovatieve Technologie

Van veiligheidssystemen tot connectiviteitsfuncties, de LC Convertible zet nieuwe standaarden voor wat mogelijk is in een luxe cabriolet. De auto is ontworpen om zowel de bestuurder als de passagiers een veilige en verbonden rijervaring te bieden.

Kom langs bij uw dealer

Wij nodigen u van hartte uit om de vrijheid en luxe van de LC Convertible zelf te ervaren. Bezoek onze showroom, bel ons, rijd naar ons toe, of boek een proefrit om de unieke charme van open rijden met de LC Convertible te ontdekken.

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Michel Mulder
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!