Lexus NX
Voel meer in elk moment

Lexus NX: Een Nieuw Tijdperk in Luxe Mobiliteit

  • Prestatie en Efficiëntie: De Lexus NX combineert krachtige prestaties met uitzonderlijke efficiëntie dankzij de geavanceerde hybride technologie.
  • Innovatief Design: Een opvallend en verfijnd ontwerp, zowel van binnen als van buiten, zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring.
  • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Met de nieuwste veiligheidstechnologieën en Lexus' reputatie voor betrouwbaarheid biedt de NX een veilige en vertrouwde rijomgeving.
  • Connectiviteit en Comfort: De nieuwste multimedia- en comfortfuncties maken elke rit in de NX zowel ontspannen als verbonden.
  • Duurzaamheid: Door de focus op elektrische mobiliteit en efficiëntie draagt de Lexus NX bij aan een duurzamere toekomst.

Prestatie en Aandrijving

De Lexus NX onderscheidt zich door zijn krachtige, doch efficiënte hybride aandrijving. Met geavanceerde technologieën biedt de NX een naadloze en responsieve rijervaring, waardoor u het beste van twee werelden krijgt: kracht en duurzaamheid.

Exclusief Design

Elk aspect van de Lexus NX, van het gestroomlijnde exterieur tot het luxueuze interieur, weerspiegelt Lexus' toewijding aan kwaliteit en esthetiek. De NX straalt zowel elegantie als kracht uit, en zorgt ervoor dat u altijd in stijl aankomt.

Veiligheid en Innovatie

Veiligheid staat voorop bij de Lexus NX. Met geavanceerde veiligheidsfuncties en assistentiesystemen zorgt de NX voor een geruststellende rijervaring, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Comfort en Connectiviteit

De Lexus NX biedt een geavanceerd multimediasysteem en luxe comfortfuncties die elke rit plezierig maken. Of u nu door de stad rijdt of een lange reis maakt, de NX zorgt ervoor dat u altijd verbonden en comfortabel blijft. 

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Met de focus op hybride technologie biedt de Lexus NX een milieubewuste rijervaring zonder in te leveren op prestaties of luxe. Kies voor een duurzame toekomst met de Lexus NX.

Proefrit en Showroombezoek

Ontdek de Lexus NX zelf door een proefrit te boeken of onze showroom te bezoeken. Ervaar de luxe, het comfort en de prestaties van de NX en laat u overtuigen door de unieke Lexus ervaring.

Proefrit maken

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Willem Bijlsma
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!