Lexus RX
Compleet Nieuw

Ontdek de Lexus RX

  • Geavanceerde Hybride Technologie: De Lexus RX biedt keuze uit verschillende hybride modellen, waaronder een plug-in hybride met een indrukwekkende elektrische actieradius.
  • Toonaangevend Design: Het vernieuwde design van de RX, met zijn kenmerkende Lexus-grille en elegante lijnen, zorgt voor een dynamische uitstraling.
  • Lexus Luxe en Comfort: Het interieur van de RX straalt pure luxe uit met opties voor hoogwaardige materialen, geavanceerde infotainmentsystemen en comfortabele stoelen.
  • Geavanceerde Veiligheidssystemen: Uitgerust met het nieuwste Lexus Safety System+, biedt de RX maximale bescherming voor alle inzittenden.
  • Uitzonderlijke Rijervaring: De RX staat garant voor een soepele, responsieve rijervaring, ondersteund door krachtige motoren en innovatieve technologie.

Het Ontwerp van de Lexus RX

Ontdek de unieke designelementen van de Lexus RX. Van de dynamische grille tot de elegante, aerodynamische lijnen, elk aspect van het exterieur is ontworpen om een statement te maken.

Luxe en Comfort

Het interieur van de Lexus RX is een toonbeeld van luxe en verfijning. Ontdek de premium materialen, geavanceerde technologie en doordachte details die elke rit tot een ervaring maken.

Prestaties en Efficiëntie

Duik dieper in de wereld van geavanceerde prestaties en efficiëntie die de Lexus RX biedt. Met de keuze tussen een zelfopladende hybride en een plug-in hybride model, verzekert de RX een optimale balans tussen kracht en milieuvriendelijkheid. Ervaar de soepele acceleratie en responsieve handling, terwijl u geniet van een lager brandstofverbruik en verminderde emissies. Deze combinatie maakt de Lexus RX niet alleen een krachtige keuze, maar ook een bewuste keuze voor de toekomst. Ontdek de harmonie tussen snelheid en duurzaamheid in elk aspect van de Lexus RX.

Veiligheid op het Hoogste Niveau

Veiligheid staat voorop bij de Lexus RX. Met geavanceerde rijhulpsystemen en een robuuste constructie biedt de RX een veilige haven voor u en uw passagiers.

Innovatieve Technologie

De RX is uitgerust met de nieuwste technologische innovaties. Van het Lexus Safety System+ tot geavanceerde connectiviteitsopties, ontdek hoe deze technologieën uw rijervaring verbeteren.

Bezoek Onze Showroom

Overtuigd van de Lexus RX? Bezoek onze showroom om deze uitzonderlijke auto zelf te ervaren. Boek een proefrit of kom langs voor een persoonlijke rondleiding. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen.

 

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Jan de Jong
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!