Lexus UX
Hij laat je overtuigen

Ervaar de Verfijning van de Lexus UX 250h

  • Dynamische Prestaties: De UX 250h biedt een indrukwekkende combinatie van krachtige prestaties en soepele handling, ideaal voor zowel stadsritten als langere reizen.
  • Energie-efficiëntie: Met zijn geavanceerde hybride systeem verbruikt de UX 250h aanzienlijk minder brandstof, wat resulteert in lagere rij-kosten en een verminderde impact op het milieu.
  • Gebruiksgemak en Comfort: Deze auto biedt een uitzonderlijk comfortabele rijervaring met functies zoals verstelbare zetels, geavanceerde klimaatcontrole, en ruime interieurindeling.
  • Geavanceerde Infotainmentsysteem: Het state-of-the-art infotainmentsysteem van de UX 250h biedt naadloze connectiviteit en entertainment opties voor zowel de bestuurder als passagiers.
  • Uitzonderlijke Betrouwbaarheid: Lexus staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, en de UX 250h is geen uitzondering, wat zorgt voor minder zorgen en onderhoud op lange termijn.

Ontdek de Dynamiek van de Lexus UX

De Lexus UX biedt een spannende en responsieve rijervaring, perfect voor hen die op zoek zijn naar een auto die zowel krachtig als soepel is.

Efficiëntie en Milieuvriendelijkheid

Ervaar de efficiëntie van de Lexus UX, een auto die niet alleen uw rijervaring verbetert, maar ook uw ecologische voetafdruk vermindert.

Comfort en gemak in elke rit

Ontdek het ongeëvenaarde comfort en gemak van de Lexus UX , ontworpen om elke reis zo plezierig en ontspannen mogelijk te maken.

Technologie voor de toekomst

Stap in de wereld van geavanceerde technologie met het infotainmentsysteem van de Lexus UX, dat zorgt voor een verbonden en vermakelijke rijervaring.

Betrouwbaarheid op lange termijn

Ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van Lexus met de UX , een auto gebouwd om jarenlang optimaal te presteren. Daarom geeft Lexus tot 10 jaar garantie of 200.000 km. Klik hieronder voor de voorwaarden.

Voorwaarden

Bezoek onze showroom

Ontdek zelf de vele voordelen van de Lexus UX. Bezoek onze showroom bij Lexus Groningen.

Boek een proefrit 

 

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Erwin Van Dijken
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!