De Suzuki Vitara Rhino Edition: Een Ode aan Kracht en Bescherming

De Suzuki Vitara Rhino Edition: Een Ode aan Kracht en Bescherming

Suzuki presenteert: De krachtige Vitara Rhino Edition SUV

Het imposante silhouet van de neushoorn heeft Suzuki geïnspireerd bij het ontwerpen van hun nieuwste voertuig, de Suzuki Vitara Rhino Edition. De SUV staat synoniem voor kracht, duurzaamheid en uniciteit - een directe reflectie van de neushoorn zelf. Deze wagen past zich soepel aan elk terrein aan, van stedelijke straten tot ruige paden, en straalt tegelijkertijd een onderscheidend karakter uit door zijn exclusieve kleurencombinatie en zwarte designaccenten.

Voor een prijs vanaf €29.995, - of een private lease vanaf €419,- per maand krijgt u een voertuig met zes jaar garantie, en de mogelijkheid om met gemak een aanhanger of caravan van maximaal 1.500 kg te trekken.

Exclusieve kenmerken van de Rhino Edition:

  • Standaard two-tone metaalkleur (Sphere Blue & Galactic Gray).
  • Accenten zoals de matzwarte DRL-lijn, grille-ornamenten, en bumperdetails.
  • Het speciale Rhino-embleem.
  • Het jubileumboek 'Rhino Memoires' ter ere van het 15-jarige bestaan van de Stichting Suzuki Rhino Club.

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar: de Vitara Select Rhino en de Vitara Style Rhino. Beide uitvoeringen zijn gelimiteerd verkrijgbaar. De voertuigen beschikken over geavanceerde functies zoals adaptieve cruise control, LED-verlichting en het Suzuki Safety System. De Select-editie heeft extra's zoals 17-inch lichtmetalen velgen en stoelverwarming, terwijl de Style-editie luxueuze bekleding en navigatiesystemen toevoegt.

Suzuki’s Inzet voor Neushoornbehoud

Suzuki draagt ook bij aan de bescherming van de neushoorn, een soort die nu kritisch bedreigd is. Via hun Stichting Suzuki Rhino Club ondersteunen ze

 projecten in Kenia om de neushoorns te beschermen. Daarnaast hebben ze recentelijk twee neushoorns geadopteerd in Safaripark Beekse Bergen. Elke verkochte Vitara Rhino Edition draagt direct bij aan deze stichting, waardoor ze de neushoorn helpen beschermen.


Jeroen Biemans
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!