Toyota GR Yaris 2024 - Belangrijkste vernieuwingen

Toyota GR Yaris 2024 - Belangrijkste vernieuwingen

De Toyota GR Yaris, een icoon in de rallywereld, heeft een opmerkelijke upgrade gekregen voor 2024. Lees verder en ontdek waarom de GR Yaris 2024 de perfecte keuze is voor liefhebbers van sportieve en krachtige auto's.

  1. Rijervaring en Interieur: Toyota Yaris GR's interieur is volledig herzien. Een bestuurdergerichte cockpit en verbeterde zitpositie zorgen voor een authentiek sportwagen gevoel. De aanpassingen in het interieur van de GR Yaris brengen ergonomie en esthetiek samen, waardoor elke rit een genot is.
  2. Verbeterde Wielophanging: De herziene wielophanging van de GR Yaris zorgt voor een nog betere besturing, zowel op asfalt als off-road. De balans en controle die deze wielophanging biedt, zijn ongeëvenaard.
  3. Krachtige Motor: De 1,6 liter driecilinder turbomotor van de GR Yaris is nu nog krachtiger. Met een toename tot 206 kW / 280 pk en 390 Nm, biedt deze motor ongeëvenaarde kracht en efficiëntie. De GR Yaris 2024 verlegt de grenzen van prestaties in zijn klasse.

Toyota GR Yaris uitvoeringen

De GR Yaris 2024 is nu uitsluitend beschikbaar in een Circuit-specificatie, inclusief een cooling performance pack voor optimale prestaties onder alle omstandigheden. Dit pakket omvat een extra radiator, intercoolerspray en een aangepaste luchtinlaat.

Toyota GR Yaris kopen

De Toyota GR Yaris 2024 wordt in de zomer van 2024 bij ons in de showroom verwacht. Enthousiast geworden? Stel samen met onze verkoopconsultants deze auto naar wens samen en rijd hem als een van de eersten!

Contact opnemen

Toyota GR Yaris 2024 exterieur

 

Toyota GR Yaris 2024 interieur

Bron: Pers.toyota.nl


Online marketeer
Tessa Meijerink
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!