Autoverhuur
Altijd een geschikt voertuig voor iedere situatie

Autoverhuur met Autohopper

Op zoek naar een ruime auto voor een weekend weg? Of ga je verhuizen en ben je daardoor ruimte nodig? Bij ADG Groep hebben wij altijd een voertuig voor u. Voor iedere situatie een passend voertuig.

Selecteer uw vestiging:

Onze voordelen

✔ Best beoordeelde van Nederland
✔ Scherpe, ronde prijzen
✔ De nieuwste auto's
✔ Transparante voorwaarden

Goedkope huurauto zonder verborgen kosten

No-nonsense met scherpe prijzen. Dat is wat je terugvindt bij Autohopper autoverhuur Assen. Wil jij goedkoop een auto huren? Kies dan voor onze Compacte auto met bedrukking vanaf 29 euro per dag! Goedkope autoverhuur is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden; auto’s kunnen door iedereen gehuurd worden. Heb je binnenkort een weekendje weg? Neem contact met ons op of kom langs.

Huur nu een auto zonder gedoe bij Autoverhuur bedrijf Autohopper Assen & Veendam!

Met je gezin op autovakantie? Bij Autohopper Autoverhuur Assen huur je een auto zonder gedoe. Wij houden niet van kleine lettertjes, maar wel van duidelijke voorwaarden en scherpe prijzen. Zo kun je bij ons goedkoop een auto of bus huren, een zakelijke auto leasen of om te kiezen om te shortleasen. Van een Kia Picanto tot aan een Kia XCeed Station, Er zijn heel veel mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod van huurauto’s in Assen

Ontdek ons veelzijdige aanbod aan huurauto's in Assen. Klik op een van de onderstaande voertuigen om meer informatie te krijgen en maak uw reservatie direct in orde.

 

Bekijk ons aanbod van huurauto's in Veendam

Ontdek ons veelzijdige aanbod aan huurauto's in Veendam. Klik op een van de onderstaande voertuigen om meer informatie te krijgen en maak uw reservatie direct in orde.

 

Bekijk ons aanbod van huurauto's in Hoogeveen

Ontdek ons veelzijdige aanbod aan huurauto's in Hoogeveen. Klik op een van de onderstaande voertuigen om meer informatie te krijgen en maak uw reservatie direct in orde.

Goedkoopste lease auto bij ADG Autohopper!

Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het voordelig om te kiezen voor een goedkope lease auto. Goedkoop auto leasen is vooral een uitkomst voor particulieren wanneer een auto te duur is in de aanschaf. Rij bijvoorbeeld weg in een compacte Kia Picanto of kies voor een prachtige Renault Megane. Voor de zakelijke markt is een zakelijke lease auto een oplossing om personeel mobiel te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor shortlease. Zakelijke shortlease kent verschillende voordelen: een maandelijks opzegbaar contract, geen BKR-registratie van toepassing en een leasecontract voor minder dan twee jaar.

Auto huren voor een maand? Ga snel naar ADG Autohopper!

Bij ADG Autohopper is het mogelijk om voor langere tijd een auto te huren. Wist je dat het voordeliger kan zijn om een auto te huren per maand dan wanneer je huurt meerdere losse dagen huurt? We denken graag mee met uw situatie.

Veelgestelde vragen

Ja! Die hebben wij! Huur bij ADG Autohopper een auto met trekhaak. Daarnaast kun je uit nog meer accessoires kiezen, zoals dakkoffers, winterbanden, navigatie en meer.

Als huurder mag je naar alle West-Europese landen rijden die op de groene kaart staan en dus door de overheid als veilig worden geacht.

Nee, het is niet mogelijk om een auto te huren met onbeperkte kilometers. Per dag krijg je 100 vrije kilometers. Hierna betaal je € 0,18 extra per gereden kilometer. Dit kun je niet verlagen of afkopen.

Nee, er moet altijd borg betaald worden. De borg staat gelijk aan je eigen risico en dit kan aangepast worden van € 750 naar € 350. Dit kost € 9 per dag. Hiervoor moet je wel ouder zijn dan 21 jaar.
 

Ja! Dat kan! Wij hebben meerdere elektrische auto’s die beschikbaar zijn voor verhuur. Rij weg in prachtige Kia EV6 of kies voor de stijlvolle Hyundai Kona Electric!

Ja, bij ADG Autohopper is het mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Betalen doe je namelijk met je pinpas.

Bij ons kan iedereen met een rijbewijs probleemloos een auto huren. Zelfs als je 19 jaar bent kun je een auto huren. Daarbij is het niet mogelijk om je eigen risico te verlagen als je jonger bent dan 21 jaar.

Patrick de Vries
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!