Private lease
Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand

Private lease

Geniet zorgeloos van een gloednieuwe auto met Private Lease voor een vast maandelijks tarief. Dit omvat wegenbelasting, verzekering, reparaties, onderhoud en nieuwe banden. U hoeft enkel nog voor de brandstof te betalen. Bovendien heeft u de vrijheid om uw eigen auto naar wens samen te stellen. Met Private FlexLease heeft u zelfs de mogelijkheid om uw contract maandelijks op te zeggen na slechts 1 jaar!

De voordelen van Private Lease

Private Lease begint steeds populairder te worden en dat merken wij ook. Waarom steeds meer mensen kiezen voor Private Lease bij ADG Groep?

  • Geen borg of aanbetaling voor een nieuwe auto
  • Opzegbaar bij ontslag of onverwacht inkomensverlies
  • Mogelijkheid om het kilometrage tussentijds aan te passen
  • Mogelijk om ongevallen inzittendenverzekering af te sluiten 
  • Optie om uw auto in te ruilen en vooruit te betalen
  • Géén maximumleeftijd grens

Het verschil tussen Kopen en Private Lease?

Bij de aanschaf van een auto betaalt u vooraf het aankoopbedrag. De auto wordt dan uw eigendom, waardoor u onbeperkt kilometers kunt rijden en de auto op elk gewenst moment kunt verkopen. U draagt echter de volledige verantwoordelijkheid voor zaken zoals onderhoud, verzekering en belastingen.

Met Private Lease hoeft u niet te sparen voor een nieuwe auto. De leasemaatschappij koopt de auto, waardoor u geen eigenaar wordt. Leasen is vergelijkbaar met het huren van een auto voor een langere periode. U maakt gebruik van de auto van de leasemaatschappij en geeft deze terug aan het einde van de leaseperiode. Voorafgaand aan het contract worden de duur en het jaarlijkse kilometrage afgesproken, zodat het contract op maat wordt gemaakt naar uw wensen. Er zijn geen opstartkosten en geen eindbedrag aan het einde van het contract.

Bovendien geniet u van volledige ontzorging: het onderhoud wordt voor u geregeld en er zijn geen extra kosten, behalve voor brandstof en eventuele boetes. Bij Private Lease levert u de auto simpelweg in bij de dealer aan het einde van het contract.

Private Lease op een ander model?

Heeft u het gewenste model niet kunnen vinden op onze website? Geen zorgen bij ! Neem contact met ons op, en we staan klaar om u verder te assisteren.

Contact 

Veelgestelde vragen

Private lease is geschikt voor elke particulier vanaf 18 jaar oud en met een geldig rijbewijs, die voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto wil rijden. In veel gevallen is het een aantrekkelijke keuze, toch is het altijd verstandig om naar uw eigen situatie te kijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

U kunt contact opnemen met een van onze dealers bij u in de buurt. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar op onze locaties in Hoogeveen, Assen, Veendam, Groningen of Emmen.

Alex Schutrup
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!