ADG Groep Schadeherstel
Uw auto weer als nieuw gerepareerd

Schadeherstel bij ADG Groep

Het rijden van schade zit hem soms in een klein hoekje. Bijna iedereen krijgt er helaas wel een keer mee te maken en daarom vinden wij het wel zo prettig om jou volledig te ontzorgen mocht het noodlot toeslaan. Dankzij onze in-house schade-experts zorgen wij ervoor dat alle soorten schade weer als nieuw worden gerepareerd. Groot, klein, motorisch of elektronisch; wij lossen het op!

Maak eenvoudig een afspraak bij een van onze vestigingen of neem direct contact met ons op.

Afspraak maken

Direct bellen

Schadeherstel door onze eigen schade-experts

Bij ADG Groep gaan wij voor zekerheid. Daarom hebben wij onze eigen specialisten in dienst die iedere schade weer naadloos voor u oplossen. Hierdoor weet u zeker dat het rode lampje in uw dashboard niet alleen is opgelost, maar uw voertuig weer klaar is om veel veilige kilometers te maken. Mede dankzij onze geavanceerde apparatuur en merkspecifieke vakkennis kunnen onze schade-experts uw auto weer als nieuw maken.

Het draait om mensen. Daarom kiest u voor ADG Groep.

Maak direct een afspraak voor uw schadeherstel

Heeft u een autoschade die gerepareerd moet worden? Dan staan wij voor u klaar! Voor alle types schade (blikschade, mechanische schade of een storing) kunt u het beste direct telefonisch met ons bellen. Bij ADG Groep geen keuzemenu's, spreek direct een medewerker!

Direct bellen

Bert van der Kaap
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!