Verzekering
Uw autoverzekering voor zorgeloos rijplezier

Verzekering 

Bij ADG Groep is een verzekering meer dan slechts een noodzaak. Het is een essentieel onderdeel van uw rijervaring. Onze diepgaande expertise in de autohandel stelt ons in staat om u op maat gemaakte verzekeringsoplossingen te bieden die passen bij uw unieke situatie.

Persoonlijke autoverzekering

Uw veiligheid op de weg begint met een persoonlijke verzekering die is afgestemd op uw levensstijl. Wij bieden u persoonlijke verzekeringsmogelijkheden die verder gaan dan standaarddekkingen. Wij zetten ons volledig in om u te beschermen, kilometer na kilometer. 

Zakelijke autoverzekering

Ook voor zakelijke klanten biedt ADG Groep op maat gemaakte zakelijke verzekeringsoplossingen die de specifieke risico's van uw bedrijf adresseert. Van vlootverzekeringen tot aansprakelijkheidsdekkingen, wij begrijpen de nuances van zakelijk rijden en zorgen ervoor dat uw vervoer volledig beschermd is.

Kies ADG Groep voor uw autoverzekering

Vast aanspreekpunt
Één adres voor alle schade: bel uw dealer en het wordt geregeld. Bovendien staat de dealer voor kwaliteit en zekerheid. Omdat de dealer alleen met originele onderdelen werkt, blijft de fabrieksgarantie behouden.

Vervangend vervoer
Een auto bezitten betekent vrijheid. Zelfs wanneer je onverhoopt schade rijdt. Want ook dan zorgen wij als de ADG Groep ervoor dat je jouw weg kunt vervolgen met een vervangende auto, terwijl jouw dealer, jouw auto repareert.

Geen eigen risico
Schade aan jouw auto is al vervelend genoeg. Jouw dealer helpt je dan ook graag. Wordt jouw auto hersteld bij jouw  dealer, dan is er geen sprake van eigen risico!

De juiste verzekering

Bij ADG Groep geloven we dat de juiste verzekering het verschil maakt in uw rijervaring. Ons team van experts staat paraat om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste dekking, afgestemd op uw behoeften en rijgedrag.

Kies voor ADG Groep als uw partner in verzekeringen en geniet van de juiste verzekering voor uw veiligheid en gemoedsrust. Benieuwd naar uw verzekeringsmogelijkheden? 

Neem contact met ons op

Janscho van Abel
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!