Werkplaatsafspraak

Is uw voertuig toe aan onderhoud, de APK-keuring of reparatie? Bij ADG Groep begrijpen we het belang van tijdig en kwalitatief onderhoud aan uw auto. Daarom bieden wij u een moeiteloze manier om een werkplaatsafspraak te maken, zodat uw voertuig snel en efficiënt wordt verzorgd door onze ervaren technici.

Onze werkplaatsafspraak service

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een werkplaatsafspraak plannen. Wij streven ernaar om snel te reageren en u een geschikte datum en tijd aan te bieden die aansluiten op uw agenda. Of het nu gaat om regulier onderhoud, een APK-keuring of een reparatie, ons gespecialiseerde team staat paraat om uw voertuig in topconditie te houden. 

Opzoek naar een APK keuring? Dat kan. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij één van onze vestigingen in Groningen, Hoogeveen, Assen, Veendam of Emmen

 

Veelgestelde vragen

Vul het online formulier in met uw autogegevens, kies de gewenste dienst vestiging en selecteer tot slot een voorkeursdatum en -tijd. Liever telefonisch? Bel ons op 0850 291536. Voor persoonlijke assistentie, bezoek een van onze vestigingen in Hoogeveen, Assen, Emmen, Veendam of Groningen. We streven naar een snelle reactie en bevestiging van uw afspraak, zodat uw voertuig snel en vakkundig wordt verzorgd.

Voor specifieke informatie over de kosten van onze diensten bij ADG Groep, adviseren wij om contact met ons op te nemen. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type service (onderhoud, APK-keuring, reparatie) en de specifieke behoeften van uw voertuig. Ons team staat klaar om transparante informatie te verstrekken over de te verwachten kosten en eventuele aanvullende details.

Bij twijfel over welke onderhoudsbeurt het meest geschikt is voor uw voertuig, staan wij bij ADG Groep klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via 0850 291536 en bespreek uw specifieke situatie met onze deskundige medewerkers. 

Het verschil tussen groot en klein onderhoud ligt in de omvang en diepgang van de werkzaamheden. Kleine onderhoudsbeurten omvatten reguliere controles en vervanging van olie, filters en andere essentiële vloeistoffen. Groot onderhoud is uitgebreider en omvat vaak het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen, zoals distributieriem, bougies en remmen. Bij ADG Groep raden we aan uw voertuig regelmatig aan kleine onderhoudsbeurten te onderwerpen om preventief problemen te voorkomen.

Bij ADG Groep bieden we de mogelijkheid om te wachten tijdens het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Onze servicecentra zijn uitgerust met comfortabele wachtruimtes. Voor een nauwkeurige inschatting van de wachttijd en om een geschikte afspraak te plannen, adviseren wij om vooraf contact met ons op te nemen.

Bij ADG Groep bieden we niet alleen de mogelijkheid om te wachten tijdens een grote onderhoudsbeurt, maar in sommige gevallen is het ook mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Deze optie komt u tegen tijdens het invullen van het online formulier. 

Hennie Groen
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!