Suzuki Ignis
Dé Ultra Compacte SUV met eigenzinnig design.

Waarom de Suzuki Ignis?

  • Compact en Wendbaar: De Suzuki Ignis is de ideale stadsauto met zijn compacte formaat en uitstekende manoeuvreerbaarheid.
  • 1.2 Smart Hybrid: Voorzien van slimme hybride technologie, waardoor je geniet van een zuinige en krachtige rit. 
  • Waardevast: De Suzuki Ignis behoort tot de top 3 meest waardevaste auto's van Nederland volgens de ANWB!
  • Compact en Ruim: Deze mini SUV is compact en tegelijkertijd opvallend ruim van binnen door het unieke SUV-ontwerp.
  • Suzuki Veiligheid en Betrouwbaarheid: Uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen en betrouwbare prestaties met 6 jaar garantie!

Zuinige en krachtige hybride motor

De Suzuki Ignis Hybrid, is uitgerust met een 1.2 Smart Hybrid motor, die niet alleen krachtig is, maar ook efficiënt met brandstof omgaat. Dit zorgt voor een prettige rijervaring en een lagere impact op het milieu. 

Veiligheid voorop

Met het Suzuki Safety System, inclusief functies als automatische remhulp bij plotseling remmen en Lane Departure Warning, die een waarschuwing geeft als u zich op de rand van de weg begeeft, bent u altijd veilig en gemakkelijk onderweg.

Het interieur van de Suzuki Ignis is slim ontworpen met een hoge instap voor goed zicht op de weg, wat rijden makkelijk en veilig maakt. Daarnaast heeft de Ignis een gebruiksvriendelijk multimedia systeem met een helder touchscreen inclusief Apple CarPlay en Android Auto!

Proefrit aanvragen

Suzuki Ignis uitvoeringen

De Suzuki Ignis is verkrijgbaar in twee aantrekkelijke uitvoeringen, de Select en de Style. Beide versies bieden een unieke combinatie van functies en stijl, afgestemd op uw voorkeuren. Of u nu kiest voor de handgeschakelde transmissie of de soepele CVT-automaat, elke Ignis zorgt voor een plezierige rijervaring. Daarnaast is er voor de avontuurlijke bestuurders de AllGrip-uitvoering, die met zijn vierwielaandrijving nog beter presteert op ruig terrein en in uitdagende weersomstandigheden.

Benieuwd welke Ignis het beste bij u past? Boek eenvoudig een vrijblijvende proefrit!

Proefrit inplannen

 

 

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Michel Mulder
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!