Toyota Aygo X
Stoer van buiten, slim van binnen

Daarom de Toyota Aygo X:

  • Leuk om naar te kijken: De Aygo X heeft een stoere look, dankzij zijn X-vormige voorkant en sportieve uitstraling, die een opvallend statement maakt.
  • Makkelijk te rijden: De Aygo X automaat maakt rijden moeiteloos, met alle nieuwste technologieën voor uw gemak.
  • Heerlijk comfortabel: Binnen in de Aygo X zit u altijd comfortabel. Of u nu kiest voor de Aygo X Play of Aygo X Joy, de binnenkant is stadaard zeer rijk uitgerust voor uw gemak.
  • Zuinig: De Aygo X met zijn efficiënte benzinemotor is lief voor uw portemonnee, terwijl hij toch krachtige prestaties levert.
  • Betrouwbaar: Met Toyota's reputatie voor betrouwbaarheid en een indrukwekkende garantie van 10 jaar, kunt u op de Aygo X vertrouwen.

Ontdek het unieke ontwerp

Stoer van Buiten

Met zijn unieke X-vormige voorkant en sportieve houding, maakt de Toyota Aygo X 2023 zeker een indruk. Of u nu kiest voor de Aygo X First met zijn onderscheidende look, of voor de Aygo X Envy met zijn opvallende kleuren, elke Aygo X ziet er geweldig uit op de weg. Deze auto heeft een design dat zowel dynamisch als herkenbaar is, en is een echte blikvanger waar u ook gaat. De hoge instap in de Aygo X maakt het een comfortabele auto, met een goed overzicht op de weg.

Slim van Binnen

De Aygo X zit standaard zit vol met slimme technologie die het rijden gemakkelijker en plezieriger maakt. Met functies als Toyota's Safety Sense, hoge instap, en gebruiksvriendelijke infotainmentsysteem, zult u elke rit in uw Aygo X genieten. Of u nu voor de Aygo X Play kiest met zijn stijlvolle interieur, of de Aygo X Joy met zijn hoogwaardige afwerking, u zult de innovatieve technologie waarderen die in elke Aygo X zit.

Lekker Luxe

In de Toyota Aygo X is comfort koning. Of u nu kiest voor de Aygo X Play met zijn aantrekkelijke design, of de Aygo X Joy met zijn luxueuze afwerking, u zult de ruimte, het comfort en de rust waarderen die het interieur van deze auto te bieden heeft. Met diverse uitvoeringen om uit te kiezen, kunt u de Aygo X aanpassen aan uw stijl en behoeften. Laat u door onze verkopers adviseren over de verschillende uitvoeringen.  

 

Zuinig en Snel

De Aygo X combineert krachtige prestaties met uitstekende brandstofefficiëntie. De benzinemotor zorgt voor voldoende kracht, terwijl het zuinige verbruik ervoor zorgt dat u minder vaak hoeft te tanken. Of u nu door de stad rijdt of een langere reis maakt, u zult de efficiëntie en betrouwbaarheid van de Aygo X waarderen. 

 

Toyota Aygo X uitvoeringen

De Toyota Aygo is maar liefst in 6 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ontdek samen met ons welke uitvoering het beste bij u past. Boek hier uw gratis proefrit of plan een afspraak in.

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota & Autohopper
ADG Assen

Industrieweg 40

9403 AB Assen

0592 333 777

Toyota
ADG Emmen

Phileas Foggstraat 14

7821 AK Emmen

0591 610 235

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Bas Brons
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!