Toyota Camry
Elegantie Ontmoet Prestaties

Vijf belangrijke punten van de Toyota Camry

  • Verfijnd design: De Camry straalt elegantie en klasse uit, met aandacht voor detail in zowel het exterieur als het interieur.
  • Innovatieve technologie: Drie displays leveren alle essentiële informatie in een oogopslag.
  • Indrukwekkende prestaties: De Camry biedt een soepele en krachtige rijervaring, aangedreven door een krachtige maar efficiënte motor.
  • Veelzijdige uitvoeringen: Kies uit de Active, Dynamic, Executive en Premium uitvoeringen om de Camry aan te passen aan uw stijl.
  • Uitzonderlijke betrouwbaarheid: Als een Toyota sedan, profiteert de Camry van Toyota's reputatie voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en waarde, ondersteund door een garantie van tot wel tien jaar. 

Stijl en Comfort

De Toyota Camry straalt elegantie uit met een slank, dynamisch exterieur en een luxueus interieur. Geniet van het comfort en de stijl van premium materialen en een doordacht design. 

Geavanceerde technologie

Met drie informatieve displays heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. De Camry is ontworpen met het oog op gemak, van het geavanceerde infotainment systeem tot de intuïtieve bedieningselementen. 

Indrukwekkende prestaties

Aangedreven door een 2.5-liter viercilinder hybride motor, biedt de Toyota Camry een indrukwekkende combinatie van kracht en efficiëntie. Deze krachtige motor, in combinatie met een geavanceerde automatische transmissie, zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring. Het is de kracht die u verwacht van een Toyota sedan, maar dan met de efficiëntie van een hybride. 

Veelzijdige uitvoeringen

Of u nu kiest voor de Active, Dynamic, Executive of Premium uitvoering, de Camry biedt de perfecte mix van stijl, comfort en prestaties. Pas uw Camry aan uw persoonlijke stijl en behoeften aan. 

Benieuwd welke uitvoering het beste bij jou past? Vergelijk eenvoudig alle uitvoeringen in de brochure.

Toyota Camry Brochure

Betrouwbaarheid van Toyota

Als u kiest voor een Toyota, kiest u voor betrouwbaarheid. De Camry is ontworpen en gebouwd met de kwaliteit en duurzaamheid die u van een Toyota sedan kunt verwachten, en wordt geleverd met een ongeëvenaarde garantie van tot wel tien jaar!


Bent u klaar om de Toyota Camry zelf te ervaren? Bezoek onze showroom, boek een proefrit of laat ons u bellen om meer te weten te komen. Stap in de wereld van de Camry en ervaar het verschil zelf. 

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota & Autohopper
ADG Assen

Industrieweg 40

9403 AB Assen

0592 333 777

Toyota
ADG Emmen

Phileas Foggstraat 14

7821 AK Emmen

0591 610 235

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Michel Mulder
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!