Lexus ES
Beleef elk moment weer

Ontdek de luxe van de Lexus ES 300h

  • Efficiënte Hybride Technologie: De ES 300h is uitgerust met een geavanceerde hybride aandrijflijn die zowel krachtig als milieuvriendelijk is.
  • Elegant Design: Een dynamisch, stijlvol exterieur gecombineerd met een luxueus en ruim interieur.
  • Uitzonderlijke Rijervaring: Ervaar superieur comfort en een soepele rijervaring, kenmerkend voor Lexus.
  • Geavanceerde Veiligheidskenmerken: Uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën voor uw gemoedsrust.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De Lexus ES 300h staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur, wat zorgt voor een betrouwbare rijervaring.

Ontwerp en Comfort

De Lexus ES 300h is meer dan een auto; het is een verlengstuk van uw persoonlijke stijl en comfort. Met zijn elegante lijnen en luxe interieur biedt deze auto een ongeëvenaarde rijervaring.

Prestaties en Efficiëntie

Ervaar de perfecte balans tussen kracht en efficiëntie. De ES 300h biedt een soepele rijervaring zonder in te leveren op prestaties, terwijl het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot laag blijven.

Veiligheid en Technologie

Uw veiligheid is onze prioriteit. De Lexus ES 300h is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties en de nieuwste technologieën om u en uw passagiers te beschermen.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Lexus staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare auto's. De ES 300h is geen uitzondering en biedt een zorgeloze rijervaring voor vele jaren. Vandaar dat Lexus tot 10 jaar gerantie of 200.000 km geeft. 

Klik hier onder voor de voorwaarden.

Voorwaarden

Bezoek Uw Showroom

Bent u klaar om de Lexus ES 300h zelf te ervaren? Bezoek onze showroom, bel ons, of boek direct een proefrit. Ontdek zelf waarom de Lexus ES 300h de perfecte keuze is voor uw volgende auto.

Proefrit Inplannen

 

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Jan Deuten
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!