Lexus LC 500
Een Meesterwerk van Prestatie en Luxe

De Lexus LC 500

Adembenemende prestaties met ongeëvenaarde luxe, waardoor elke rit een ervaring van puur genot wordt. Met zijn krachtige V8-motor en geavanceerde hybride opties, zet de LC 500 nieuwe standaarden in het high-end coupé segment. Ontdek de vijf kernaspecten die de LC 500 onderscheiden:

  • Uitzonderlijke Prestaties: Met een keuze uit een krachtige 5.0 liter V8-motor of een geavanceerde zelfopladende hybride aandrijflijn biedt de LC 500 een onvergetelijke rijervaring.
  • Toonaangevend Design: Geïnspireerd door de toekomst, kenmerkt de LC 500 zich door vloeiende lijnen, een opvallende grille en een dynamisch silhouet.
  • Geavanceerde Technologie: Uitgerust met het nieuwste op het gebied van Lexus veiligheidssystemen, connectiviteit en entertainment.
  • Ongelooflijk Comfort: Een interieur afgewerkt met de fijnste materialen, waaronder leder en Alcantara®, zorgt voor een ongeëvenaard comfortniveau.
  • Duurzame Innovatie: Als pionier in geëlektrificeerde mobiliteit, biedt Lexus met de LC 500h een krachtige hybride ervaring zonder compromissen.

Prestaties en Aandrijving

De Lexus LC 500 is een toonbeeld van kracht en efficiëntie, met keuze uit een atmosferische V8-motor voor sensationele prestaties of een geavanceerde hybride aandrijflijn die kracht combineert met verantwoordelijkheid tegenover het milieu.

Design en Comfort

Elk aspect van de LC 500's ontwerp is zorgvuldig overwogen om zowel esthetiek als comfort te maximaliseren. Van de handgemaakte interieurafwerking tot de ergonomisch ontworpen zitplaatsen, elke rit wordt een luxe ervaring.

Technologie en Veiligheid

Voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid en entertainment, inclusief het Lexus Safety System+, biedt de LC 500 niet alleen bescherming maar ook een ongeëvenaard niveau van connectiviteit.

Beleving en Emotie

De LC 500 is meer dan alleen een auto; het is een belevenis die alle zintuigen prikkelt. Van het geluid van de motor tot het gevoel van het leder, elke rit roept emotie op.

Bezoek onze showroom om de Lexus LC 500 zelf te ervaren. Bel ons, rijd naar ons toe, of boek een proefrit online. Laat u verleiden door de combinatie van luxe, prestatie en innovatie die alleen Lexus kan bieden.

 

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Wim Woldring
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!