Lexus LS 500h
Topklasse limousine met een luxueus interieur

Ontdek de Lexus LS 500h: Een Meesterwerk van Innovatie en Luxe

  • Toonaangevende Hybride Technologie: De LS 500h benut de kracht van de Multi Stage Hybrid aandrijflijn voor een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en efficiëntie.
  • Verfijnd Design: Met zijn elegante lijnen en coupé-achtig silhouet belichaamt de LS 500h de ultieme expressie van Lexus' designfilosofie.
  • Innovatieve Technologieën: Van het Advanced Park System tot het 12.3" multimedia touchscreen, elke rit wordt verrijkt door geavanceerde technologie.
  • Omotenashi: Ervaar Japanse gastvrijheid door het ongeëvenaarde comfort en de luxe van de met leder afgewerkte interieurs en persoonlijke aanpassingen.
  • Ongekende Veiligheid: Uitgerust met het Lexus Safety System+ biedt de LS 500h een ongeëvenaard niveau van actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen.

Design en Esthetiek

De LS 500h combineert moeiteloos esthetiek met functionaliteit. Het voertuig onderscheidt zich door zijn gestroomlijnde profiel en dynamische uitstraling, ondersteund door innovatieve designelementen zoals de kenmerkende Lexus-grille en elegante LED-verlichting.

Prestaties en Efficiëntie

Dankzij de geavanceerde hybride aandrijflijn levert de LS 500h zowel krachtige prestaties als uitzonderlijke brandstofefficiëntie. De auto biedt een soepele rijervaring, van stille elektrische start tot krachtige acceleratie.

Technologie en Connectiviteit

Uitgerust met state-of-the-art technologieën, biedt de LS 500h een intuïtieve en naadloze rijervaring. Van het premium Mark Levinson® audiosysteem tot het uitgebreide navigatiesysteem, elke functie is ontworpen met de bestuurder in gedachten. 

Veiligheid en Beveiliging

De LS 500h is uitgerust met het Lexus Safety System+, dat de veiligheid van zowel de inzittenden als de omgeving waarborgt. De auto bevat functies zoals Pre-Collision System, Lane Keeping Assist en Adaptive Cruise Control.

Comfort en Luxe

Het interieur van de LS 500h is een toonbeeld van luxe en comfort. Met functies zoals Climate Concierge, Shiatsu-massagestoelen, en handgemaakt vakmanschap biedt de auto een ongeëvenaard niveau van verfijning.

Bezoek Onze Showroom

Ervaar de Lexus LS 500h zelf door een bezoek te brengen aan onze showroom. Ontdek de toekomst van luxe rijden door ons te bellen, ons te bezoeken, of een testrit te boeken.

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Erwin Van Dijken
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!