De nieuwe Corolla 2023

De nieuwe Corolla 2023

De nieuwe Toyota Corolla is er en wij zijn laaiend enthousiast! Dit populaire model, dat wereldwijd meer dan 50 miljoen keer is verkocht, heeft een aantal interessante innovaties gekregen. En niet alleen het uiterlijk is vernieuwd, ook onder de motorkap is er het een en ander veranderd.

Vijfde generatie hybride

Zo is de nieuwe Corolla uitgerust met een vijfde generatie hybride aandrijflijn, wat garant staat voor een soepele en zuinige rijervaring. De nieuwe Corolla is 14% lichter en tegelijkertijd 14% krachtiger. Ook is de auto een stiller, dankzij een nieuw koelsysteem.

In- en exterieur

Maar dat is nog niet alles. Het interieur van de Corolla is herzien en biedt meer comfort en gemak dan ooit tevoren. 12,3 inch Digital Cockpit met overzichtelijke weergave, sneller touchscreen en een aantal subtiele aanpassingen zoals zuinigere Led-lampen. 

Daarnaast is veiligheid natuurlijk een belangrijk aspect bij de aankoop van een nieuwe auto. Daarom is de nieuwe Corolla uitgerust met het Toyota-T Mate. Dit geavanceerde veiligheidspakket biedt onder meer adaptieve cruisecontrol, rijstrookassistentie en automatisch noodremmen. Hierdoor wordt de kans op ongelukken tot een minimum beperkt en kunt u met een gerust hart de weg op. 

De nieuwe Toyota Corolla is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, zuinige en stijlvolle auto. Vraag vandaag uw proefrit aan op en ontdek deze geweldige auto in onze showroom:

Toyota Corolla 2023

 


Marketeer
Stef van Weerlee
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!