APK in Groningen?
Plan een afspraak in bij ADG Groep!

APK Groningen 

Als toonaangevend bedrijf binnen de automotive sector presenteert ADG Groep trots haar uitgebreide dienstverlening op het gebied van APK in Groningen. Wij begrijpen dat uw voertuig een waardevol bezit is. Daarom streven wij ernaar om niet alleen aan, maar boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Waarom kiezen voor ADG Groep?

  • Expertise in de automotive industrie
    Met decennia aan ervaring in de automotive industrie hebben wij bij ADG Groep een diepgaande expertise opgebouwd. Ons team van professionals begrijpt de nuances van APK in Groningen en staat garant voor nauwkeurige inspecties die voldoen aan de hoogste normen.
  • Gepersonaliseerde dienstverlening
    Bij ADG Groep geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Onze kleinschalige locaties waaronder Groningen bieden een intieme sfeer waar klanten zich thuis voelen. Elk voertuig wordt behandeld met de zorg en toewijding die het verdient.
  • Toewijding aan klanttevredenheid
    Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Ons toegewijde personeel is er om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het APK-proces. Transparantie en open communicatie zijn de hoekstenen van onze dienstverlening.

ADG locaties

Wij zijn een erkend RDW bedrijf en een onafhankelijk keuringsstation van alle merken auto's. Wij zitten gevestigd aan de Moermanskweg 3 in Groningen, maar hebben ook APK-locaties zoals in:

Alles over de APK in Groningen

APK, staat voor: Algemene Periodieke Keuring. Het is een verplichte keuring om de verkeersveiligheid en milieuprestaties van voertuigen te waarborgen. In Groningen is deze keuring essentieel om aan de wettelijke eisen te voldoen.

Daarnaast gaan we Bij ADG Groep verder dan de standaard APK-inspectie. Ons proces omvat een grondige controle van essentiële aspecten zoals remmen, verlichting, banden en emissieniveaus. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig niet alleen aan de wettelijke normen voldoet, maar ook optimaal presteert.

De frequentie van APK-inspecties hangt af van het type voertuig en de leeftijd. Onze experts adviseren u graag over het juiste inspectieschema, zodat uw voertuig altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Waarom is APK belangrijk in Groningen?

In het drukke verkeer van Groningen is de veiligheid van uw voertuig van het grootste belang. Een regelmatige en grondige APK-inspectie bij ADG Groep zorgt ervoor dat u met een gerust hart de weg op kunt. 

ADG Groep staat synoniem voor kwaliteit, toewijding en vakmanschap op het gebied van APK in Groningen. Vertrouw op onze expertise en ervaar de beste service voor uw voertuig. Neem gemakkelijk contact met ons op voor een afspraak. We zien je graag in Groningen.

Afspraak maken

Bert van der Kaap
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!