Toyota bZ4X
Beyond Zero

Wat maakt de Toyota bZ4X nou zo bijzonder?

  • Vooruitstrevende technologie: De Toyota bZ4X combineert een krachtige elektromotor met een slimme vierwielaandrijving (All wheel drive), voor optimale prestaties onder alle omstandigheden.
  • Indrukwekkende actieradius: De Toyota bZ4X levert een indrukwekkende actieradius tot 500 kilometer* op één lading, waardoor lange ritten gemakkelijker dan ooit zijn.
  • Uitgebreide veiligheid- en hulpsystemen: Toyota zet zich in voor uw veiligheid, met geavanceerde veiligheidsfuncties zoals automatische noodremming, rijstrookassistentie en adaptieve cruise control.
  • Duurzaam en krachtig: De bZ4X is de eerste volledig elektrische personenauto van Toyota, die efficiëntie en kracht combineert met minimale impact op het milieu.

* WLTP-cyclus. Actieradius kan per model en uitvoering en de plaatselijke rijomstandigheden verschillen. 

Voortreffelijke prestaties en indrukwekkende actieradius

De Toyota bZ4X is een ware pionier. Niet alleen is dit de eerste volledig elektrische personenauto van Toyota, maar het voertuig is ook uitgerust met een slimme vierwielaandrijving die zorgt voor een stabiele en veilige rijervaring onder alle omstandigheden. Nog indrukwekkender is de actieradius van de bZ4X. Met één volle lading kunt u tot wel 500 kilometer* afleggen, waardoor deze auto ideaal is voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als langere roadtrips. 

*WLTP Gecombineerd (km) 513 km 

Veiligheid en geavanceerde hulpsystemen

In de Toyota bZ4X zit u altijd veilig. Dit model is uitgerust met tal van geavanceerde veiligheids- en hulpsystemen die u helpen om mogelijke gevaren op de weg te detecteren en te vermijden. Van automatische noodremming tot adaptieve cruise control en rijstrookassistentie, de bZ4X helpt u om met een gerust hart achter het stuur te zitten. 

Pionier in elektrisch rijden

Met de introductie van de bZ4X zet Toyota een grote stap voorwaarts in de wereld van elektrisch rijden. Als de eerste volledig elektrische personenauto van het merk, vertegenwoordigt de bZ4X een belangrijke mijlpaal in Toyota's streven naar duurzaamheid. De auto biedt niet alleen efficiëntie en kracht, maar heeft ook een minimale impact op het milieu. 

Prijs en uitvoeringen

U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen, van de basisuitvoering 'active' tot de luxe 'premium' uitvoering. Ook de bZ4X verkrijgbaar als 4WD. Bovendien profiteert u van een garantie tot 10 jaar of 200.000 kilometer op deze auto bij aankoop van dit model bij een van de ADG-dealers. 

Bezoek onze showroom

Kom de Toyota bZ4X zelf ervaren in onze showroom. Of u nu een afspraak maakt voor een proefrit, ons belt voor meer informatie of gewoon binnenloopt, ons deskundig team staat voor u klaar om u te helpen. Ontdek zelf waarom de Toyota bZ4X de juiste keuze is voor uw volgende elektrische auto en ervaar de toekomst van rijden vandaag nog. 

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota & Autohopper
ADG Assen

Industrieweg 40

9403 AB Assen

0592 333 777

Toyota
ADG Emmen

Phileas Foggstraat 14

7821 AK Emmen

0591 610 235

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Danny Berends
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!