Toyota Yaris
Duurzaamheid was nog nooit zo leuk!

Waarom de Toyota Yaris: 

  • Hybride Technologie: De nieuwste Toyota Yaris is uitgerust met geavanceerde hybride technologie, die zorgt voor een ongeëvenaarde brandstofefficiëntie en een lagere CO2-uitstoot.
  • Compact en Wendbaar: De Toyota Yaris is de perfecte stadsauto, dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid.
  • Veiligheid: De Yaris is uitgerust met Toyota's Safety Sense, een reeks actieve veiligheidstechnologieën die ontworpen zijn om u te helpen veilig te blijven op de weg.
  • Zuinig en snel: De Yaris staat in de top drie van meest-zuinige kleine gezinsauto's van de ANWB!
  • Waardevast: Met 73% waardebehoud is de Yaris de meest waardevaste auto volgens de ANWB!

De nieuwste Toyota Yaris: Een nieuwe generatie Hybride Technologie

De Toyota Yaris Hybrid is de meest efficiënte auto in zijn klasse. De hybride technologie combineert een benzinemotor met een elektrische motor om een soepele en stille rijervaring te bieden, terwijl het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot aanzienlijk worden verminderd. Of u nu door de stad rijdt of op de snelweg, de Yaris Hybrid biedt altijd een indrukwekkende prestatie. 

Compact en Wendbaar: Perfect voor de Stad

De nieuwe Toyota Yaris is ontworpen met het oog op de stad. Zijn compacte formaat en wendbaarheid maken het gemakkelijk om door smalle straten te navigeren en een parkeerplaats te vinden. Maar laat u niet misleiden door zijn kleine formaat - de Yaris heeft een verrassend ruim interieur met voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

Veiligheid eerst met Toyota's Safety Sense

Veiligheid is een topprioriteit voor Toyota, en dat is te zien aan de Yaris. Deze auto is uitgerust met Toyota's Safety Sense, een reeks actieve veiligheidstechnologieën die u helpen om veilig te blijven op de weg. Deze omvatten een Pre-Collision System, Lane Departure Alert en Automatic High Beam.

Een sportief design dat de aandacht trekt

De nieuwe Toyota Yaris heeft een sportief en dynamisch design dat zeker de aandacht zal trekken. Met zijn scherpe lijnen en opvallende details is de Yaris een auto die gezien mag worden. 

Beschikbaar in diverse uitvoeringen

De Toyota Yaris is verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen, zodat u de auto kunt kiezen die het beste bij uw levensstijl past. Of u nu op zoek bent naar een zuinige stadsauto of een sportievere variant, er is altijd een Yaris die aan uw behoeften voldoet. 

Bezoek onze showroom

Ontdek de Toyota Yaris in al zijn glorie. Boek vandaag nog een testrit of bezoek onze showroom voor een persoonlijke ervaring. Met zijn geavanceerde functies en stijlvol design wacht de Yaris om door u ontdekt te worden. Neem telefonisch contact op of regel uw afspraak eenvoudig online hier onder. We zijn enthousiast om u te verwelkomen en de veelzijdigheid van de Toyota Yaris te tonen. Uw nieuwe rijavontuur start hier!

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota & Autohopper
ADG Assen

Industrieweg 40

9403 AB Assen

0592 333 777

Toyota
ADG Emmen

Phileas Foggstraat 14

7821 AK Emmen

0591 610 235

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Alex Schutrup
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!