Ontdek de betrouwbaarheid en innovatie van Lexus auto.

Lexus auto top

 

Betrouwbaar

De Lexus NX, beoordeeld van 2014 tot 2021. Wordt geprezen als de meest betrouwbare auto volgens een recent onderzoek van de Consumentenbond. Met een betrouwbaarheid score van 9,9 heeft deze SUV de hoogste beoordeling ooit behaald in het onderzoek.

Eigenaren van de benzine-hybride Lexus NX ervaren vrijwel geen problemen, wat bijdraagt aan zijn uitmuntende reputatie. Op de voet gevolgd door de Lexus CT200h. Die gebouwd is tussen 2010 en 2020 en een betrouwbaarheid score van 9,4 behaalde.

Beide modellen worden ook hoog gewaardeerd. Wat betreft tevredenheid: de NX scoort een 8,5 en de CT200h zelfs een 8,6. We kunnen niet wachten om te zien wat voor score te wachten staat voor de Lexus LBX.

Veiligheid

Onze nieuwste mijlpaal in veiligheid. Het Lexus Safety System +, vertegenwoordigt het resultaat van decennia aan innovaties. Diepgaande onderzoeken naar de oorzaken van ongevallen.

Dit systeem richt zich op de drie voornaamste gebieden van ongeval preventie. Frontale aanrijdingen, onbedoeld verlaten van de rijstrook en nachtelijke ongelukken - door middel van vijf innovatieve systemen.

Vakmanschap

Neem een moment om de prachtige handgestikte naden te bewonderen. Die het interieur van een Lexus verfraaien wanneer u plaatsneemt. De eenvoud en elegantie van deze naden verbergen het vakmanschap dat erachter schuilgaat.

Elke keer worden deze stiksels met uiterste precisie aangebracht, en het resultaat is niet alleen tastbaar. De handgestikte lijnen vormen een perfect contrast met het geavanceerde instrumenten paneel van de auto.

Soorten Lexus wagens

Lexus is een merk dat vaak met sympathie wordt bekeken, maar niet echt als een merk dat volledig begrepen wordt in ons land. Het is Lexus bijna nooit gelukt om mensen massaal weg te lokken bij hun BMW, Audi of Mercedes en te laten kiezen voor een premium Toyota. Desondanks blijft het merk al jarenlang actief in het verkopen van auto's, ook al is Nederland niet de belangrijkste afzetmarkt.

Laten we het eens hebben over de namen of eerder het gebrek daaraan van Lexus. Lexussen hebben geen eigen namen zoals sommige andere automerken. Natuurlijk kun je een ES van een RC onderscheiden, maar dit zijn meer codes dan echte namen. Lexus volgt hierbij een vergelijkbare strategie als bijvoorbeeld BMW en Mercedes.

  • Lexus CT (Creative Touring)
  • Lexus HS (Harmonious Sedan)
  • Lexus ES (Executive Sedan)
  • Lexus LS (Luxury Sedan)
  • Lexus GS (Grand Sedan)
  • Lexus LBX (Lexus Breakthrough X(cross)-over)

ADG groep

Ontdek de uitgebreide selectie aan topmerken bij ADG Groep.

Als officiële dealer van Toyota, Lexus, Suzuki en BYD. Hebben we altijd de nieuwste modellen en uitvoeringen voor je beschikbaar. Klaar om direct vanuit onze showroom te rijden.

Of je nu op zoek bent naar de betrouwbare en innovatieve technologie van Toyota. De luxe en prestaties van Lexus. De veelzijdigheid van Suzuki, of de toekomstgerichte elektrische voertuigen van BYD, wij hebben het allemaal.

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte voertuig. Dat past bij jouw wensen en behoeften.

Of je nu de voorkeur geeft aan een compacte stadsauto. Een ruime gezinswagen. Of een elektrische auto, wij bieden een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Grijp het stuur

Ontdek de opwinding van een nieuwe rit! Ben je klaar om het stuur te nemen? Klik hier voor jouw proefrit en beleef de ultieme rijervaring.

Proefrit inplannen
Stef van Weerlee
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!