Toyota Highlander
Duurzaamheid was nog nooit zo leuk!

Waarom de Toyota Highlander  

  • Hybride Technologie: Combineer de kracht van benzine met de efficiëntie van elektriciteit voor krachtige en milieuvriendelijke ritten.
  • Standaard 7-Zitter: Ruimte voor iedereen met standaard zeven zitplaatsen, ideaal voor grotere gezinnen of groepsreizen.
  • Luxueus en Ruim Interieur: Biedt optimaal comfort voor alle inzittenden en heeft een flexibele laadruimte voor al uw behoeften.
  • Superieure Rijeigenschappen: Presteert uitstekend op elk terrein en in elke situatie.
  • Elegant Design: Een gestroomlijnd design dat een stijlstatement maakt op de weg. 

Motor en prestaties

De Toyota Highlander Hybrid wordt aangedreven door de 2.5 High Power Hybrid motor. Deze geavanceerde motor zorgt voor een perfecte balans tussen kracht en efficiëntie, waardoor u kunt genieten van soepele ritten zonder in te leveren op brandstofefficiëntie.

 

Proefrit maken

Ruimte voor iedereen

Een van de meest onderscheidende kenmerken van de Highlander is de ruimtelijkheid. Standaard uitgerust met zeven zitplaatsen, biedt het voldoende ruimte voor het hele gezin, vrienden en zelfs wat extra's. Of u nu een uitje met het gezin plant of vrienden vervoert, de Highlander past zich aan elke situatie aan. 

Hybride rijervaring

Met zijn geavanceerde hybride technologie zorgt de Highlander Hybrid voor een soepele en efficiënte rit, elke keer weer, waardoor u het beste van beide werelden krijgt. 

Proefrit maken

Veiligheid eerst

Uw veiligheid is onze prioriteit. De Toyota Highlander is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties om u en uw dierbaren te beschermen op elk avontuur. 

Uitvoeringen

De Highlander is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de "Executive" en "Premium". Elk met hun unieke kenmerken en accessoires, afgestemd op uw individuele behoeften en levensstijl. 

Bezoek onze showroom

Ontdek zelf waarom de Highlander de perfecte keuze is voor uw volgende auto. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u de vele voordelen van deze auto te laten zien.

 
Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota & Autohopper
ADG Assen

Industrieweg 40

9403 AB Assen

0592 333 777

Toyota
ADG Emmen

Phileas Foggstraat 14

7821 AK Emmen

0591 610 235

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Erik Stoffers
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!