Toyota Mirai
Schonere lucht, overal waar u rijdt

Waarom de Toyota Mirai:

  • Waterstof Innovatie: De Mirai is niet zomaar een auto; het is een blik op de toekomst. Met zijn geavanceerde waterstofceltechnologie zet hij waterstof om in elektriciteit, waardoor u een unieke en duurzame rijervaring krijgt.
  • Snel Tanken, Lange Ritten: Vergeet lange oplaadtijden. Met de Mirai kunt u in enkele minuten tanken en vervolgens tot wel 650 kilometer rijden.
  • Emissievrij Rijden: De Mirai is niet alleen stil en krachtig, maar draagt ook bij aan een schonere wereld. Het enige wat uit de uitlaat komt, is water.
  • Elegant Design: Zijn strakke lijnen en sportief silhouet maken de Mirai tot een echte blikvanger. Hij combineert toekomstige technologie met hedendaagse esthetiek.
  • Actieve Luchtzuivering: Terwijl u rijdt, draagt de Mirai actief bij aan schonere lucht. Door zijn geavanceerde filtersysteem verlaat zuurstof de auto schoner dan het erin kwam.

Wat betekent waterstof rijden voor u

De Toyota Mirai onderscheidt zich door zijn revolutionaire waterstofceltechnologie. Waar andere auto's vertrouwen op zware batterijen, zet de Mirai waterstof om in elektriciteit. Dit betekent sneller tanken, een lichter voertuig en een grotere actieradius. Voor u betekent dit ongeëvenaard rijplezier zonder de milieu-impact.

Comfort en ruimte: ervaar de luxe

De Mirai biedt niet alleen geavanceerde technologie, maar ook het comfort en de luxe van een premium sedan. Van zijn ruime interieur tot zijn geavanceerde infotainmentsysteem, elke rit wordt een genot. 

Duurzaamheid voorop

De Toyota Mirai staat symbool voor een duurzame toekomst. Wanneer u voor de Mirai kiest, kiest u niet alleen voor emissievrij rijden, maar draagt u ook actief bij aan een schonere lucht. Dit komt door de geavanceerde brandstofceltechnologie die de Mirai gebruikt. In plaats van schadelijke gassen uit te stoten, produceert deze innovatieve auto alleen waterdamp als bijproduct.

De brandstofcel in de Mirai zet waterstof om in elektriciteit, wat de auto aandrijft. Dit proces, waarbij elektrische energie wordt opgewekt, resulteert in nul schadelijke emissies. Het enige wat uit de uitlaat komt, is zuiver water. Dit betekent dat terwijl u rijdt, u actief bijdraagt aan het verminderen van luchtvervuiling.

Door te kiezen voor de Mirai, helpt u de luchtkwaliteit in uw omgeving te verbeteren. Dit is vooral belangrijk in stedelijke gebieden, waar luchtvervuiling een groot probleem kan zijn. De Mirai is dus meer dan alleen een auto; het is een deel van de oplossing voor een schonere, duurzamere wereld. Een auto die niet alleen goed aanvoelt wanneer u rijdt, maar die ook daadwerkelijk goed doet voor de planeet. Met de Mirai maakt u een krachtig statement voor duurzaamheid en draagt u bij aan een groenere toekomst.

Uw persoonlijke ervaring

Woorden kunnen de ervaring van het rijden in de Mirai niet volledig vatten. Wilt u zelf ervaren wat de Toyota Mirai onderscheidt van andere auto's? Kom naar onze showroom, bel ons of boek uw testrit. Stap in de toekomst van autorijden. 

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota & Autohopper
ADG Assen

Industrieweg 40

9403 AB Assen

0592 333 777

Toyota
ADG Emmen

Phileas Foggstraat 14

7821 AK Emmen

0591 610 235

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Laura Grootjans
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!