Toyota Gr Supra
De Legende Keert Terug

Toyota GR Supra: Pure Rijbeleving en Prestatie

De Toyota GR Supra is meer dan een auto; het is een icoon van rijplezier en prestatie. Hier zijn vijf sleutelpunten die de GR Supra tot een must-have maken voor autoliefhebbers:

  • Legendarische Prestaties: Met een keuze uit een 2.0-liter twin-scroll turbo of een 3.0-liter zescilinder twin-scroll turbo, biedt de Supra ongeëvenaarde rijprestaties.
  • Rijplezier en Controle: De GR Supra biedt een ideale mix van comfort en controle, met sportstoelen en geavanceerde stuur- en remtechnologie.
  • Geavanceerde Technologie: Uitgerust met de nieuwste technologieën voor veiligheid en entertainment, biedt de GR Supra een ongeëvenaarde rijervaring.
  • Iconisch Design: De GR Supra straalt pure kracht uit, met een design dat geïnspireerd is op Toyota's race-DNA.
  • Uniek en Exclusief: De GR Supra onderscheidt zich met exclusieve kenmerken zoals een rode Supra-badge en imposante 19" velgen.

Dynamische prestaties

De Toyota GR Supra is uitgerust met krachtige motoren die zorgen voor een adembenemende acceleratie en een responsief rijgedrag. Kies voor de 2.0-liter voor efficiënte kracht of de 3.0-liter voor maximale prestaties.

Rijcomfort en controle

Geniet van het beste van twee werelden: het comfort van een luxe auto en de controle van een sportwagen. De GR Supra's interieur is ontworpen met de bestuurder in gedachten, van de elektrisch verstelbare sportstoelen tot het intuïtieve dashboard.

Technologische innovatie

Blijf verbonden en veilig met de GR Supra's geavanceerde technologische functies. Het omvat een geavanceerd navigatiesysteem, Apple CarPlay, en diverse veiligheidsfuncties zoals een Blind Spot Monitor en Adaptive Cruise Control.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Toyota zet zich in voor duurzaamheid. De GR Supra is ontworpen met het milieu in gedachten, van de productieprocessen tot de recyclebaarheid van de auto.

Ervaar de GR Supra zelf

Woorden kunnen de sensatie van het rijden in een Toyota GR Supra niet volledig vatten. Bezoek ons in de showroom om deze ultieme rijervaring zelf te ervaren. Bel ons, rijd naar ons toe, of boek direct een proefrit.

Beniewd geworden? Kom langs om de Toyota GR Supra te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw proefrit te boeken en voel de opwinding van het rijden in een ware legende. De Toyota Supra mk5, The Legend returns – uw ultieme rijervaring wacht op u.

Plan je Proefrit

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota & Autohopper
ADG Assen

Industrieweg 40

9403 AB Assen

0592 333 777

Toyota
ADG Emmen

Phileas Foggstraat 14

7821 AK Emmen

0591 610 235

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Toyota & Lexus
ADG Groningen

Moermanskweg 3

9723 HM Groningen

050 549 5000

Ronald Streuer
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!