Suzuki Jimny
Stoere en avontuurlijke alleskunner

Waarom de Suzuki Jimny?

  • Gaat door waar andere auto's stoppen: De Jimny is ontworpen voor terreinrijden en kan de meest uitdagende omstandigheden aan. 
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Een krachtige 1.5-liter benzinemotor die voldoet aan de strengste emissienormen, gecombineerd met de betrouwbaarheid van Japanse technologie.
  • Praktisch en Comfortabel: Grote bagageruimte, handige opbergvakken, en een interieur ontworpen voor eenvoudige bediening.
  • Verschillende rijmodi: Schakel snel en eenvoudig tussen 2WD en 4WD. 

Robuuste Offroad-Prestaties

De Suzuki Jimny is ontworpen voor terreinrijden. De hoge bumpers en brede wielkasten geeft de Jimny de ruimte om gemakkelijk over obstakels te rijden. Daarnaast is de Suzuki Jimny uitgerust met AllGrip Pro.  Met AllGrip Pro schakel je zelf met een aparte pook van 2WD naar 4WD terwijl je rijdt, tot 100 km/u. In de 4WD-stand worden de voor- en achterwielen met elkaar verbonden, waardoor de motorkracht gelijkmatig over de vier wielen wordt verdeeld.

AllGrip Pro in de praktijk

Veiligheid

Met het Suzuki Safety System, Hill Hold/Descent Control, biedt de Jimny Professional een veilige rijervaring, ongeacht het terrein. Hill Hold Control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling, zelfs op ruwe ondergronden, waardoor u zich volledig kunt concentreren op het beklimmen van steile hellingen. Bij het afdalen zorgt een simpele druk op de knop ervoor dat de auto beheerst en zonder te remmen afdaalt, door een vaste lage snelheid te handhaven.
 
 
 

Krachtige aandrijflijn

Onder de motorkap van de Jimny ligt de krachtige 1,5-liter benzinemotor. Deze biedt bergen koppel over een breed toerenbereik. De motor is compact, licht en voldoet aan strenge emissienormen zodat je ook efficiënt op weg bent. Ook kun je eenvoudig schakelen tussen 2WD en 4WD om op rusitge stukken met een lager verbruik te rijden. 

Interieur & Ruimte

De achterklep van de Suzuki Jimny fungeert als een vijfde deur, waardoor het voertuig een unieke toegang biedt tot de bagageruimte. In tegenstelling tot een traditionele klep die omhoog opent, opent de achterklep van de Jimny zijwaarts. De Jimny heeft een laadvermogen van wel 370 kg en om zeker te weten dat de bagage achterin blijft, is er een bagagerek geplaatst achter de voorstoelen. 

Eenvoudige bediening

Het interieur van de Jimny is down-to-earth. Geniet van een eenvoudig, rustig en functioneel ontwerp met handige opbergruimtes. De bediening van de auto is eenvoudig en responsief, ook met handschoenen aan!

De Jimny uittesten

Benieuwd waar de Jimny jou mee kan helpen? Vraag vrijblijvend een proefrit aan in dit prachtige model. 

  • 6 jaar garantie op een nieuwe Jimny
  • Echt Japanse kwaliteit
  • Fun om te rijden op elk terrein

Proefrit aanvragen

Locaties bij u in de buurt

Altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Hoogeveen

Parmentierstraat 3

7903 TN Hoogeveen

0528 26 24 58

Toyota, Suzuki & Autohopper
ADG Veendam

Lloydsweg 33

9541 KJ Veendam

0598 623 888

Ancilla Doornweerd
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!