APK keuring in Assen?
Plan jouw afspraak in!

APK Assen

ADG Groep is jouw betrouwbare partner voor APK-keuringen in Assen en de omliggende regio. Bij ons kun je rekenen op een uitgebreide APK-service zonder verrassingen achteraf, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Onze ervaren monteurs staan paraat om je voertuig nauwkeurig te inspecteren en te keuren, zodat jij veilig en conform de wetgeving kunt rijden. 

Ben je niet in Assen? Geen probleem! Naast onze vestiging in Hoogeveen, hebben we ook APK-locaties in Groningen, Emmen en Veendam

APK keuring bij ADG Groep in Assen

APK-keuringen zijn essentieel voor een veilige rit, daarnaast is het ook nog eens verplicht. Tijdens de keuring worden verschillende aspecten van de auto gecontroleerd, zoals verlichting, remmen, banden en uitlaatgassen. Een tijdige en regelmatige APK keuring is een investering in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van jouw voertuig. Bij ADG Groep bieden wij ook de mogelijkheid om APK te combineren met onderhoud zonder dat de volgende keuringsdatum verandert. 

Wanneer moet jij je auto APK keuren?

Het is belangrijk om te weten wanneer je jouw auto moet laten keuren om aan de wettelijke voorschriften te voldoen en ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en in goede staat blijft:

LeeftijdBrandstofWanneer keuren?
Jonger dan 1 januari 2005Benzine- en/of elektromotorEerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
 Diesel of gasEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Ouder dan januari 2005AlleEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar

 

Het moment waarop je auto moet worden gekeurd, wordt bepaald door de datum waarop je voertuig voor het eerst de weg op mocht. Deze datum staat vermeld op het kentekenbewijs of de kentekencard. Op het APK-keuringsrapport, dat je na de keuring ontvangt, staat de vervaldatum van je APK. Het is van belang deze datum goed te onthouden en tijdig een afspraak te maken voor de keuring om boetes en ongemakken te voorkomen.

Plan een afspraak in bij onze experts in Assen!

We streven ernaar om onze klanten een vlotte en professionele APK-ervaring te bieden. Onze ervaren monteurs staan garant voor een grondige keuring en zijn altijd bereid om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Neem vandaag nog contact met ons op of plan eenvoudig je afspraak online bij onze locatie in Assen. We helpen je graag veilig de weg op!

Afspraak inplannen

Michel Mulder
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!