APK in Hoogeveen?
Plan een afspraak in bij ADG Groep!

APK Hoogeveen

Is het weer tijd voor de APK-keuring van jouw auto? Bij Auto Drenthe Groningen Groep in Hoogeveen ben je aan het juiste adres! Bij onze 'all-inclusive' APK rekenen wij geen extra kosten voor afmelding of een emissietest.

Bij ons is een keuring apart van het onderhoud van je auto. Tenzij je auto niet aan de keuringseisen voldoet, worden er geen extra werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor zullen er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

In dat geval vragen wij jou altijd om toestemming. Bij ons kan keuren op korte termijn. Plan gelijk jouw APK-keuring in Hoogeveen in!

Afspraak inplannen

ADG Locaties

Wij zijn een erkend RDW bedrijf en een onafhankelijk keuringsstation van alle merken auto's. Wij zitten gevestigd aan de Parmentierstraat 3 in Hoogeveen, maar hebben ook APK-locaties zoals in:

APK keuring bij ADG

Een APK keuring is niet alleen belangrijk om aan de wettelijke eisen te voldoen. Het is ook om ervoor te zorgen dat jij veilig en betrouwbaar op de weg blijft. Onze ervaren monteurs beschikken over de kennis om jouw voertuig nauwkeuring te inspecteren en te keuren.

Wanneer moet jij je auto APK keuren?

Het is belangrijk om te weten wanneer je jouw auto moet laten keuren. Dit is zodat je aan de wettelijke eisen voldoet en dat je voertuig goed en veilig blijft.

Hieronder meer informatie:

 

LeeftijdBrandstofWanneer keuren?
Jonger dan 1 januari 2005Benzine- en/of elektromotorEerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
 Diesel of gasEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Ouder dan januari 2005AlleEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar

 

Je moet je auto laten keuren op basis van de datum. De datum waarop hij voor het eerst op de weg mocht. Dit moment wordt bepaald door de toelatingsdatum van je voertuig. Deze datum vind je terug op het kentekenbewijs of de kentekencard.

De vervaldatum van je APK staat vermeld op het APK-keuringsrapport dat je ontvangt na een keuring. Het is belangrijk om deze datum goed in de gaten te houden. Maak op tijd een afspraak voor de keuring. Hierdoor zal je boetes en ongemakken voorkomen.

Combineer je afspraak met onderhoud

Het is mogelijk om jouw APK afspraak te combineren met onderhoud zonder dat je APK-datum opschuift. Je kunt jouw voertuig al twee maanden voor de APK-vervaldatum laten keuren. De vervaldatum schuift dan niet op naar de volgende keer. Dit zorgt er voor dat je met één afspraak weer veilig op weg bent. 

Maak een afspraak bij ADG Groep in Hoogeveen

Vertrouw op Auto Drenthe Groningen Groep voor een vlotte en betrouwbare APK-ervaring in Hoogeveen. Neem vandaag nog contact met ons op of plan eenvoudig uw afspraak online. We kijken ernaar uit om jou van dienst te zijn. Dan kunnen wij jouw voertuig veilig de weg op te helpen!

Afspraak inplannen

Joey van Ostheim
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!